06-10-11, 20:43
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μετά την τοποθέτηση και μερικές φωτος.
ΜARMEL μην μου την πεις παλι για το μηχανοστάσιο! ειναι πριν τις αλλες οι φωτος αυτες απλά δεν τις ειχα σηκώσει! :Pp
Στις παρακατω φωτος φανονται που εβαλα το καθε πραγμα για να παρετε μια ιδεα, οι λαμπες XENON ευτυχως εχουν δικια τους βαση οπως φαινεται στις φωτος και απλα στριβουμε το πισω μερος για να την βγαλουμε, ετσι δεν χρειαζεται να βγαζουμε την βαση απο τα λαμακια που πολλες φορες μας δυσκολευε! να συμπληρωσω επισης πως για να εχουμε ομορφο φωτισμο πρεπει να αλλαξουμε και τα φωτα πορειας με λευκα, εγώ εβαλα leds, στις φωτος θα δειτε πως φωτιζουν τα xenon και τα leds. Φυσικα στην πραγματικοτητα ειναι ακομα καλυτερα τις φωτος τις εχω υπερσυμπιεσει για να τις σηκωσω! τα φωτα xenon ειναι 2 Χ 35 WATTS που σημαινει πως καινε λιγοτερο ρευμα απο τις κανονικες λαμπες Η4 που ειναι 55/60 watts, η μεγαλη σκαλα γινεται με παλινδρομικη κινηση της λαμπας κανει δλδ μεσα εξω και απο κατι ανακλαστηρες που εχει βγαζει εξω περισσοτερο φως δλδ δεν καιει περισσοτερο ρευμα στην μεγαλη σκαλα οπως γινεται με τις απλες λαμπες. Τα συγκεκριμενα XENON ειναι 6000 βαθμους KELVIN δλδ ειναι εντελως λευκο το χρωμα τους.
|