Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-11, 21:09
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αντρεα απλα το αναφερω γιατι επειδη οπως το εχω ξαναπει πολλες φορες το εχω σημειο αναφορας ,εχει μετρηθει στο συγκεκριμενο dyno και TS και Type R και S2000 και εβγαλαν 178 το ενα ,199.8 το Type R και 228 το S2000! Οποτε αφου τα εχω δει στο συγκεκριμενο dyno και ολα ηταν τελειως μαμα τοτε μπορω να εχω μια πληρη εικονα των διαφορων!
Σαφεστατα και δεν μας νοιαζει η χειροτερη μετρηση ,αλλα μας νοιαζει η μετρηση στο ιδιο dyno ανεξαρτητα αν βγαλει πολλα η λιγα!
Ενω το Type R τα εβγαλε τα αλογα του η TS και το S2000 δεν τα εβγαλε και αυτο ειναι που μετραει!
Προφανως εκει που εβγαλε η TS τα 194 το Type R θα εβγαζε 210+ και το S2000 τα 240 ισως και παραπανω!
Δεν τα λεω αυτα ουτε να γινω κακος ουτε να αντιδικισω με καποιον ,αλλα βρειτε ενα μαμα Type R την ημερα της μετρησης που θα κανουμε να δειτε -δουμε ποσα θα δειξει στο Dastek της MAIKOΝ και να δουμε ποσα πραγματικα αλογα διαφορα εχει ενα TS με ενα Type R!Εγω παντως λεω πανω απο 8 ονομαστικα και με βαση αυτα που ειδα εδω ,(178VS 199) θα τολμησω να πω και 20 αλογα πραγματικη διαφορα ,απλα δεν ξερω τι γινεται με τα μοντελα facelift και τα Pro facelift ,φυσικα αυτο ισχυει και με τα Type R!
Αλλα αν κρινω απο τις διαφορες στις επιδοσεις που εχουν 15.6-15.8 Vs 15.1-15.3 στα 400μ. τοτε μιλαμε για διαφορα αρκετων αλογων παντα σε μαμα καταστασεις!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση