Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7
οχι δεν ειναι βενζινη σιγουρα..καταλυτης ειναι που μυριζει..και μαλιστα πιο εντονα οταν κανω οπισθεν δεν ξερω γιατι αλλα τοτε πιο πολυ..και φοβαμαι μην εχει επηρεασει τον λ που δεν εχω αλλαξει ακομα καταλυτη..αυριο θα παω στον παπαδοπουλο που μου προτιναν τα παιδια..θα καθαρισω μπεκ και σιγα σιγα και εξατμιση με καταλυτη για καλυτερη αποδοση..η exhaust center συμφερει απο ποιοτητα και τιμες ξερει κανεις??
|
απο exhaust center εχω βαλει εξατμιση...την εχω λιγο πανω απο δυο χρονια.....καταλυτη hjs 200αρι τον πηρα 300ευρω προσφορα απο 350... και 2 ελευθερα καζανια + 45χιλ σωληνα 300 ευρω επισης....οι τιμες του ειναι νορμαλ...η εξυπηρετηση πολυ καλη...τωρα για ποιοτητα...το αμαξι για καποιους μηνες πηγαινε σουπερ ειχε παρει πολυ αποδεδειγμενα ....πλεον εχει πεσει αρκετα στις χαμηλομεσαιες οπως εδειξε το και δυναμομετρο, παει σχεδον οπως πηγαινε πριν βαλω εξατμιση μεχρι τις 5000 στροφες μαλλον ξεχειλωσε και εχασα backpressure...επισης οταν αφηνω γκαζι κανει καποιους συντονισμους σαν να ναι σαπισμενο εσωτερικα καποιο καζανι ...δεν εχω βρει χρονο να το παω να δουν την εξατμιση...
εγγυηση στον hjs δινει 2,5 χρονια και στα καζανια του 2 χρονια...
με λιγα λογια δεν ειναι κακος ο exhaust center ,μαλιστα εχει πολλη πελατεια ,αλλα δεν εχω ξετρελαθει κιολας πλεον...αν και στην αρχη το αμαξι εκανε παπαδες οπως σου ειπα