Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-11, 16:52
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το θέμα Κωνσταντινε ειναι να ειναι διαχωριστης ξηρου τυπου, δεν γινεται να εχουμε και το ενα και το αλλο! δεν εχει καμια χρησιμοτητα ετσι. Το Weekend θα κάνω δοκιμή με το νεο συστημα σωληνωτου διαχωριστη ξηρου τύπου που ετοιμάζω, θα είναι σε Φ50 σωλήνα περίπου 20-25cm μηκος η καθε μια για να εχει ξεχωριστο υδρογονο και οξυγονο, για bubbler θα εχω αλλο δοχειο, και στις σωληνες θα γινεται και η πληρωση νερου με ηλεκτρολύτη. Για αρχη θα παρω ρευμα απο την μπαταρια μέσω διακοπτη on-off, ρελε, ασφαλειας 30Α και αμπερομετρου 30Α σαν αυτο που βαζουμε σε ηλεκτρολογικους πινακες. Για ηλεκτροδια θα ειναι ντιζα ινοχ Μ6 με ροδελες και παξιμαδια Μ6, δλδ θα ενωσω πολλες ροδελες μαζι να καλυψω τον χωρο των σωληνωσεων για να αυξησω τα ρευματα ηλεκτρολυσης. Δεν ξερω τι θα γινει και αν θα πετυχει, θα δω τι θα παραγει και θα δοκιμασω αναφλεξη, αν τα αποτελεσματα δεν ειναι ικανοποιητικα δεν θα κανω τον κόπο να το βαλω στο αμαξι, αν ειναι θα παρω στηριξη απο την δουλεια μου και θα φτιαξω και το bubbler και θα το βάλω.

Σε ενα αλλο forum σχετικο που ειμαι γραμμενος χρονια ειναι ενας τυπος και εχει κανει απιστευτες κατασκευες και δοκιμες. Δυστυχως τα αποτελεσματα και αυτα που λει δεν ειναι και πολυ ενθαρυντικα. Εγώ αν αποτυχω τωρα μαλλον το παραταω, καθως ουτε και χρονο εχω να ασχολουμε ΚΑΙ με αυτο, ουτε και εχω σκοπο να διαθέσω πολλα χρήματα. Εχουμε αλλα εξοδα στην μεση.
Αν εχει ορεξη κανεις να διαβασει ειναι πολλες σελιδες : http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=51722
αλλα τετοιες πληροφοριες δεν υπαρχουν αλλού!!! επισης για να δειτε τις φωτος που εχει βαλει αυτος πρεπει να ειστε γραμμενοι.
Απάντηση με παράθεση