Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-11, 17:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παιδια δεν εχουμε παρεξηγηθει με κανέναν ουτε και κραταμε κακιες. Απλά Κωνσταντινε οπως μίλησες στην αρχη μου φανηκε για μια "τελεσίδικη" αποφαση που θα σημαινε πως ετσι ειναι σε ολα τα συστηματα αρα θα αποτυχουμε και εμεις. Αν δεν υπηρχε κερδος απο αυτο δεν θα ασχολιουνταν ολοι με την υδρογονοκινηση. Και πανω απο ολα πρεπει να εχεις ολα τα σωστα περιφερειακα, αν εχεις ποσες ελειψεις τοτε σιγουρα εμεις με τα σωστα θα δουμε μεγαλες διαφορες. Και μονο οτι ειχες υδροξυ και οχι σκετο υδρογονο, αυτο απο μονο του τα λεει όλα. Οπως ειπαμε εμεις θελουμε να ριξουμε το κοστος αγορας, δλδ εκει που ο αλλος το πουλαει 650 (το συστημα διαχωρισμου) εμενα θα μου παει κατω απο 180 ευρω αν αγορασω τον διαχωριστη, αν τον φτιαξω κατω απο 100 ευρώ!!!! εχω κατι ιδεες για κατασκευες δικες μας αλλα δεν λεω ακομα τπτ αν δεν κανω κατι. Θα παραγγελνα απο τωρα αλλα με απασχολει το γεγονος για την απεργια των τελωνειακων που μαλλον θα ξεκινησει συντομα και θα μας καθηστερησει πολυ αυτο το γεγονος!
Ο προμηθευτης του waterfuel για παραδειγμα μου ειπε απο τα 650 για να μου δωσει σκετο διαχωριστη να μου κοψει 60 ευρω για τα δοχεια. Το κοστος να τα φτιαξω εγώ δεν ειναι ουτε 8 ευρώ. Ο Χρηστος τα ειδε απο κοντα οπως ειδαμε και αλλα στο internet και ειναι φτιαγμενα απο σωληνες PVC 16ΑΤΜ γκρι, μερικα απο λευκη PVC 9ATM και τα αναλογα εξαρτηματα. Ηδη εχω παρει απο αυτα και μερικα ηλεκτρικα πραγματακια, και αναμενονται και τα αλλα για να φτιαξω τα δοχεια. Για bubbler υδρογονου σκεφτομαι να βαλω ενα κελυφος φιλτρου νερου αν και ειναι μεγαλο πιστευω πως κανει μια χαρά!

Ακομα 2 Ελληνικά sites που βρηκα! http://www.hh2tech.net/ και http://www.wfs.gr

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-09-11 στις 18:19.
Απάντηση με παράθεση