Κωνσταντινε όταν γράφεις σε φόρουμ το μόνο κακό είναι ότι δεν έχεις τον άλλον δίπλα σου και δεν μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο με τον όποιον θέλει να εκφραστεί ο άλλος. ούτε εγώ ούτε ο Νικηφόρος κρατάμε κάποια κακία η έχουμε παρεξηγηθεί με κάποιον.
με τον Φάνη δεν ξέρω και δεν με απασχολεί τι είχατε κάνει αφού δουλευατε πάνω σε ένα σύστημα που έχει πολλά ελλατωματα.
το πρώτο από αυτα είναι ότι αν ρίξεις οξυγόνο και υδρογονο μαζί η εξάτμιση ναι μεν είναι κρύα αλλά στάζει συνέχεια νερό κάτι που δεν πρέπει να γίνεται.
ένα άλλο κατά είναι ότι πρέπει να πειραξεις τον λαμδα και τον maf ξεγελώντας τους.πράγμα που δεν θα έκανα πότε μου αφού μπορείς εύκολα να προκαλεσεις ζημία.
από την άλλη εχω δει να δουλεύει το σύστημα με παραγωγή καθαρού υδρογόνου και δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος νερού στην εξάτμιση, απλά δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής.
ούτε εγώ ούτε ο Νικηφόρος προσπαθούμε να επιβάλουμε/πουλήσουμε κάτι σε κάποιον μιας και δεν είμαστε έμποροι απλά είμαστε πολυμηχανοι και θέλουμε να φτιάξουμε κάτι δικό μας.
Ψάξαμε αρκετά και βρήκαμε μέχρι και τον εισαγωγέα του συστήματος αλλά μας τα μασαγε.
όποιος νομίζει ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό για όλους μας μαζί του μπορώ με πμ βα δώσω και τα στοιχεία του.
|