Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-09-11, 17:45
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
το υδρογονο για να ξαναγινει νερο θελει μια ηλεκτροχημικη διαδικασια (που παραγεται και ρευμα, αλλα χρειαζεται και ειδικος ηλεκτρολυτης), οπως δουλευουν τα fuel cells! δεν γινεται ετσι απλα! οποτε εδω κανεις λαθος! αν ηταν ετσι θα ειχαν καταστρεψει ολοι τους κινητηρες τους και δεν θα υπηρχε κερδος τιποτα! δεν τα ξερεις καλα, για ψαξε και δες πως δουλευουν τα fuel cells για να δεις πως γινεται ξανα νερο το υδρογονο! και για να χουμε καλο ερώτημα πως ειδες αν κανει υγροποιηση? bubbler ειχες βαλει? μήπως εβαλες για bubbler το δοχειο πληρωσης? μήπως το bubbler γεμιζε νερα και πηγαν στην εισαγωγη? κάτι λαθος ειχες κανει και σου πηρε νερα! γιατι το υδρογονο δεν γινεται νερο οταν βρεθει με οξυγονο απλά!!!!

Στο συστημα που ειχες φτιαξει εσυ ειχες πολλες ελλείψεις, συνεπως δεν δουλευε σωστά και δεν ειχε σωστα αποτελεσματα. Το πρωτο μειονεκτημα οτι δεν παραγες καθαρο υδρογονο αλλα υδροξυ (HHO), αυτο σημαινει πως ειναι επικυνδυνο και πως πας μαζι και το οξυγονο, αυτο για να δεις διαφορα θελει να πειραξεις τα μειγματα με ηλεκτρονικα που πειραζουν map/maf sensor και λαμδα. Aλλιως μηδεν εις τον πηλικον! ή σχεδον 0. Προφανως το δουλευες σκετο χωρις τπτ αλλο. Απο αυτο και μονο εμεις θα δουμε διαφορες γιατι μιλαμε για ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΛΗΡΗ και χρηση ΣΚΕΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ!!!
Δεν χρησιμοποιησες PWM generator, δεν μας ειπες τι ηλεκτρολυτη εβαλες αλλα και καυστικη ποτασα (KOH) να ηταν προφανως εβαλες πολυ και ανεβασε πολυ τα amper. Ετσι τραβουσε πολλα amper παραγες και HHO και δεν ειχες το κερδος που θα ειχες με H και φυσικα και μεγαλη υπερθερμανση που δεν θα ειχες με PWM και τα σωστα amper! Εγώ με το που θα μπει στο αμαξι θα βαλω μαζι PWM generator. Οποιος εχει αποριες τι ειναι τι κανει κτλ ειπαμε να ψαξει να μαθει δεν προκειτε να κατσω να γραψω εκθεσεις για να αποδειξω οτι δεν πεταει ο γαδαρος.
Στην τελικη μπορει και να μην ειχες κανει καλη κατασκευη και πολλα αλλα προβληματα στην εγκατασταση, εγω που το ξερω?
Τελος δεν μπορεις να μας πεις με σιγουρια 100% πως δεν κανει, δεν δειχνει, γιατι απλα ειχες κανει κατι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο απο αυτο που θα κανουμε εμεις, + οτι θα παρουμε ετοιμο τον διαχωριστη made in USA, οποτε απλα θα παρουμε και αλλα αποτελέσματα, νομιζω πως οτι παραπάνω γραφουμε ειναι περιττα λογια χωρις κανενα απολυτως νόημα! επειδη λοιπον ΜΟΝΟ εγω και ο Χρηστος ενδιαφερομαστε πραγματικα, αντε και ο MARMEL δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα, γιατι το μονο που καταφερνω ειναι να χανω τον χρονο μου γραφοντας! αν θελει κατι καλο καποιος μονο με PM!
Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-09-11 στις 18:03.
Απάντηση με παράθεση