Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-09-11, 21:52
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να το πούμε απλά για όλους που δεν καταλαβαίνουν, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΗΗΗΗ !
Σε όσους δεν καταλαβαίνουν από τα τεχνικά ένα θέλω να πώ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, μην αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ.

Έχω διαβάσει πολλές χοντράδες ... το επικίνδυνο είναι όταν κάποιος παντελώς άσχετος διατυπώνει πράγματα εμφανίζοντας ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα και μπορεί να σε ξεγελάει.

Δεν θα πάω πιο μακρυά από το "Οσον αφορα το <<αμαξακι σου>>(τερας θελω να πω)το συστημα θα δουλεψει γυρω στα 20 αμπερ εκτος και αν βαλεις γεννητρια παλμων PWM οπωτε εκει θα χρειαστεις τα μισα δυλαδη 10."
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

Aπο αυτα που γραφεις μου θυμηζουνε γραφιαδες που καθονται και γραφουν και γραφουν αλλα τελικα αλλοι πανε στο πεδιο της μαχης να πολεμησουνε.
Το να μιλας τεκμηριωμενα το δεχομαι το να γραφεις ενα καρο βλακειες και να μας λες οτι ειναι και απατη απο πανω αυτο δεν το δεχομαι καθολου.εχεις ποτε σου δει πως δουλευει το συστημα?εχεις δει ποτε σου για ποιο λογο το κανουμε αυτο?Γνωριζεις στοιχειωδη ηλεκτρονικα η απλα μιλαω με εναν ασχετο που γραφει απλα για να γραφει?
Οι παλμοι το τι κανουνε θα επρεπε να ειχες διαβασει πρωτα και μετα να κατσεις να βαλεις το μυαλο σου να μας γραψει ολα τα παραπανω.αν γνωριζες εστω και λιγα βασικα πραγματα πανω στα ηλεκτρονικα(να σου θυμησω οτι ειμαι ηλεκτρονικος)θα μιλουσαμε επι ισης οροις απλα θα σου δειξω κατι απλο για να μαθεις τι θα πει γεννητρια παλμων και υψηλη συχνοτητα ....http://www.youtube.com/watch?v=EQDY1OtQPcE
Πριν σνομπαρεις κατι και να χαρακτηριζεις θα πρεπει πρωτα να το ψαχνεις και μετα να γραφεις μιας και η ημιμαθεια ειναι πολυ χειροτερη της αμαθειας.
Και να σου πω και κατι τελευταιο ειμαστε 2 μαλ@κες εδω μεσα που τρωμε χρονο και ψαχνουμε να φτιαξουμε κατι για παρτη μας και το μοιραζομαστε και με ολους εσας.Οποιου δεν του αρεσει (γιατι υπαρχουν και καποιοι που τους αρεσει)καλα θα κανουν να μην βλεπουν καν την ενοτητα ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ.
Απάντηση με παράθεση