Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-09-11, 21:08
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
αν δεν θελεις να ασχοληθείς απλά ΜΗΝ ασχολείσαι! εγώ θα βαλω πάντως, εσύ μην βάζεις! το υδρογόνο είναι ΑΕΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ, όπως ειναι το φυσικο αεριο και το υγραέριο, ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ αν μπει μαζι με την βενζινη να μειωνεται η καταναλωση καυσιμου εφοσον ο λαμδα βλεπει πως ειναι πλουσιο το μιγμα και δινει εντολη στην ECU να μειωσει το καυσιμο. (Μιλαμε για ΣΚΕΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ και οχι YΔΡΟΞΥ ΗΗΟ). Δεδομενου πως γινεται καλυτερη καυση μιας και σαν καυσιμο ειναι κατα πολυ ανωτερο απο την βενζινη μειωνονται και τα μονοξειδια του ανθρακα (CO), για το θεμα της γεννητριας παλμων εχω και εγω μια αμφιβολια γιατι δεν το πολυκαταλαβαινω (δεν ειμαι ηλεκτρονικος εξάλου), αλλα και παραπανω να τραβαει και να ρυθμιζω με την καυστικη ποτασα δεν με χαλαει καθολου! 650 δεν τα εδινα ρε φιλε αλλα για 150 ευρώ που θα μου παει και ΠΟΛΛΑ λεω ναι τα δινω με τα 1000! γιατι ΑΞΙΖΕΙ!!!!! το υδρογονο ειναι το καυσιμο του μελλοντος! απο τα παραπανω δλδ ΤΙ δεν καταλαβαινεις? ενα θα πω εχεις δοκιμασει εσυ? ο Κωνσταντινος ειπε κατι σεβαστο αλλα δεν ειπε τιποτα απολυτως και δεν εδειξε και τιποτα που να αποδυκνειει τα λεγομενα του! οποτε σορρυ αλλα δεν μπορω να το πιστεψω απλα κατι δεν εκανε καλα και κατι εγινε λαθος και δεν ειδε αποτελεσματα, τοσο απλά! το πειραμα που εκανα με μαπα πραγματα με βιδες Μ6 5cm μηκους και ρευμα 2Amper maχ καταναλωνοντας μεχρι 1.05 amper ειδα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ απο αληθινο υδρογονο! πως ειναι δυνατον λοιπον με ενα πολυ ποιο δυνατο συστημα που θα παραγει ΠΟΛΥ περισσοτερο υδρογονο να μην δουμε διαφορες? δλδ ολος ο κοσμος που βαζει ειναι τρελοι, παλαβοι, κλεφτες, απατεωνες, ψευτες και 2 ατομα εδω εχετε δικιο? δε νομιζω..... και καλα ο Κωνσταντινος λει οτι δοκιμασε αν και δεν μας εχει αποδειξει κατι, εσυ μιλας θεωρητικα εντελως ομως χωρις χειροπιαστες αποδειξεις! οσο για την γεννητρια παλμων ασε κανεναν ηλεκτρονικο να σου πει τι κανει! το ξέρετε πως ο βηματοδότης που βάζουν στις καρδιές είναι γεννήτρια παλμών?

http://www.hhoforums.com/showthread.php?p=46345
Κατασκευή διαχωριστή ξηρού τύπου βήμα βήμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-09-11 στις 21:39.
Απάντηση με παράθεση