MARMEL το μοτερ που εχεις ειναι πολυ δυνατο οποτε θες τεραστιες ποσοτητες υδρογονου που σημαινει και πολλά αμπερ! για κανονικα συστηματα δεν υπάρχει προβλημα συνηθως με γεννητρια παλμών και ξηρου τύπου διαχωριστη καταναλώνει 3-5 ampers max! οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα! σχετικα με την κατασκευη τωρα, εγώ εχω 2 προβληματα, το 1ο ειναι πως δεν εχω χωρο αρκετο να βαλω το κελυφος φίλτρου νερου γιατι εχω κατεβασει το intercooler μπροστα και οι σωληνωσεις που ερχονται μου τρωνε τον χωρο μου. Τα δοχεια που ελεγα και πρεπει να ειναι 2, εχουν διασταση καπου 8-10cm διαμετρο και 25-30cm κάθετο μηκος!!! και θελουμε 2 τετοια! επισης για να υπάρχει πληρωση πρεπει να ειναι καπου 10-15cm παρακατω απο το δοχειο πληρωσης νερου. Οποτε δεν μπορω να τα βαλω πουθενα και χρειαζομαστε εκτος αυτα, ενα δοχειο πληρωσης νερου (με ηλεκτρολυτη ΚΟΗ) και αλλο ενα που θα μπαινει μεσα το υγρο που θα περισσευει οταν βγαινει το υδρογονο που ειναι σαν παγιδα για να μην παρει νερα το μοτερ μας παρα μονο το αέριο υδρογόνο. Πάντως έστειλα email να ρωτησω κατι πραγματακια τον Αμερικανο από το ebay και μαλλον θα παρω διαχωριστη ετοιμο μονο και μονο λογω περιορισμου στο μεγεθος! υπάρχει και αυτος στο ebay που ειναι ίδιος με τον άλλον και βγαινει και στην ιδια καλη τιμή :
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...84.m1423.l2649
Σε μερικες μερες θα εχω στην δουλεια τα κελυφη φιλτρων οποτε θα βαλω φωτο να δειτε πως ειναι, αλλα θα δοκιμασω και στο αμαξι να δω αν χωρανε να μπουν καπου 2 μαζι να ειμαι 100% σιγουρος αλλα αποκλειεται να χωρέσουν!
Y.Γ ΜΑRMEL για συνάντηση κανονισε κανα απογευμα Σαββατου για Ανατολικη Αττικη να turbocoroliasoyme!!!! :Pppp