Κωνσταντινε επειδη και εγώ και ο Χρήστος το παλευουμε, εγώ αν είδες έκανα και πειράματα έξω απο το αμαξι, υδρογονο ΣΚΕΤΟ καθαρο πηρα κανονικα! και μαλιστα το δοκιμασα και εκανε κανονικοτατα αναφλεξεις. Δοκιμασα με νερο βρυσης και αλάτι!!! ειχα καταναλωση 1.05 amper max και εβγαζε ελαχιστο υδρογονο για 2 λογους, 1ον οτι για καταλυτη εβαλα αλατι που δεν διαλυεται ευκολα στο νερο και δεν εβαλα και πολυ, ενω κανονικα βαζουμε καυστικη ποτασα και 2ον ειχα κατι βιδες για ηλεκτροδια και οχι πλακες ανοξειδωτες ενωμενες μεταξυ τους με ανοξειδωτες βιδες οπως πρεπει κανονικα! επισης το τροφοδοτικο ηταν απο θηκη σκληρου δισκου 12volts - 2 amper. Στην μπαταρια του αυτοκινητου πιστευω θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα.
Θα ηθελα να μας πεις ακριβως τι εκανες και φωτος αν εχεις γιατι δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη αποτελεσματα! ειναι αδυνατον να ειχες 0 κερδος! κατι εκανες λαθος ή κατι σου ελειπε! καταρχην οπως ειπες και ο Χρηστος θελουμε ΚΑΘΑΡΟ υδρογονο και οχι ΗΗΟ, γιατι εκει πας μαζι και το οξυγονο και αν δεν παιξεις με ηλεκτρονικα να πειραξουν τον λαμδα και τον MAF/MAP sensor ειναι σχεδον μηδενικα τα αποτελέσματα! επισης ειναι επικυνδυνο γιατι το HHO ειναι εκρηκτικο ενω το σκετο υδρογονο μονο αναφλέγεται! εβαλες ηλεκτρολυτη καυστικη ποτασα? εβαλες γεννητρια παλμων που ειπε και ο Χρηστος? αν οχι μη περιμενεις να δεις τιποτα!!! αλατι και σοδα ειναι χαλια δεν εχεις σωστα αποτελεσματα! υδρογονο εβγαλε στο σωληνακι ή οχι? ποσα amper ειχες καταναλωση? επισης οταν αυξανουν τα αμπερ καις ρευμα μπαταριας δεν καις παραπανω βενζινη! εκτος αν εννοεις πως ειχες ανοιχτο το μοτερ για τις δοκιμες σου. Επίσης το δυναμο βγαζει στανταρ αμπερ οταν ειναι ανοιχτο το μοτερ και ειναι παραπανω απο αυτα της μπαταριας μας! το να παρεις μερικα αμπερ για την γεννητρια υδρογονου δεν καις παραπανω καυσιμο!!! αν ηταν ετσι οποιος ειχε ενισχυτη και subs θα επρεπε να καιει του σκοτωμου παραπανω!!! το ξερεις πως μπορει να τραβαει ακομα και 30 amper!!!!??? εγω ειτε κλειστο εχω το ηχοσυστημα ειτε ανοιχτο δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ διαφορα στην καταναλωση! μονο βυθισματα τασης στο βολτομετρο! το μοναδικο προβλημα που μπορεις να εχεις ειναι προβλημα με την μπαταρια οχι αυξηση καταναλωσης! επισης πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχεις γεννητρια παλμων! κραταει σταθερα τα αμπερ εκει που τα βαζεις χωρις να ανησυχεις συνεχεια για την ποσοτητα ηλεκτρολυτη (καυστικης ποτασας) και τραβαει το συστημα λιγοτερα αμπερ ενω παραγει και περισσοτερο υδρογονο, χωρις αυτη μαπα το πραμα! Απαντησε μας σε αυτα για να βγαλουμε συμπερασματα εκ του ασφαλους.
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-09-11 στις 18:33.
|