Καλημέρα! MARMEL για αυτά που ρωτάς. εδω αυτος φτιαχνει μονος τους διαχωριστες :
http://www.energeticforum.com/renewa...d-thedude.html
φαινεται πολυ καλα πως ειναι μέσα! ειναι δύσκολο μεν να φτιαξουμε αλλα όχι ακατόρθωτο! αν θέλουμε όλα γινονται! εγώ θέλω να κανω σε δοχεια επειδη ειναι ποιο ευκολο. Η αυξηση υποδυναμης αφορα την ροπη λενε για 1-2 χιλιοστογραμμα αλλα ειναι αναλογα ποσο υδρογονο δινεις! οσο περισσότερο δινεις τοσο καλύτερα! λενε πως εχουν γινει δυναμομετρήσεις αλλα δεν εχω δει κάτι εγώ! το σύστημα που αναφερεις ειναι μαζι το υδρογονο και οξυγονο, το λεμε και υδροξυ ή HHO Και εχει τα μειονεκτηματα που ειχα γραψει λιγακι παραπάνω σε προηγούμενο ποστ. Εμεις θελουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σκετο υδρογόνο!!! ετσι εχουμε καλυτερα αποτελεσματα, ειναι πολυ ποιο ακίνδυνο (οχι εντελώς όμως) και δεν θελουμε ηλεκτρονικα εξαρτηματα για να πειραζουμε (κοροιδευουμε) map/maf sensor και λαμδα! αυτο που θα χρειαστει μετά ειναι γεννητρια παλμων για να ρυθμιζουμε τα αμπερ σταθερα οπως τα θελουμε και να μην ανησυχουμε για τον ηλεκτρολυτη (καυστικη ποτάσα).
Το συστημα διαχωρισμου κανει αγορα 650 ευρώ και το συστημα που κανει υδροξυ εχει 450. Εχω μιλησει με 2 καταστηματα και τον εισαγωγεα!
αν θελουμε πολλα ατομα παιζει να μας δωσει χοντρικη! μονο αυτο μπορώ να πω!
www.waterfuel.gr το HHO ειναι 450 ευρώ το HH SM ειναι 650 ευρώ
Τοποθετηση ειπε 100-150 ευρώ. Τα ιδια και ο
www.hydrofuel.gr
Μην παρετε κανα συστημα HHO γιατι δεν αξιζει καν!!!
Για να ξερετε αν κανει διαχωρισμο η γεννητρια-διαχωριστης εχει 3-4 τσουτσουνακια σαν του waterfuel, ενω αυτα που δεν κανουν εχουν μονο 2.
Οταν βλεπουμε δοχεια που στον ιδιο χωρο εχουν 2 ηλεκτροδια + και - τοτε δεν κανει διαχωρισμο και βγαζει υδροξύ. Μακριά απο αυτά!
Στα δοχεια πρεπει να ειναι συγκοινωνουντα για να γινει διαχωρισμος! στο πειραμα που εκανα εκαψα φουσκες υδρογονου που παγιδευσα σε σαπουνονερο και οντως εκανε αναφλεξεις αλλα ΟΧΙ εκρηξεις! αν ηταν υδροξυ θα εκανε ΚΑΙ εκρηξη! αυτη ειναι η διαφορά!
Στο θεμα του Σταύρου δεν μπορεις να το κανεις αυτο! το υδρογονο στο αμαξι οπως λεμε τωρα το συστημα δεν το αποθηκευει! το παραγει και το καιει!!! η αποθηκευση ειναι ΑΚΡΩΣ επικυνδυνη και απαγορευεται! γινονται δοκιμες με νεες τεχνολογιες για δεξαμενες υδρογονου οπως από την
www.tropical.gr που κανει δεξαμενες με νανοτεχνολογια!!! εκτος αυτου το υδρογονο ειναι αεριο καυσιμο, σε δεξαμενη υπο πιεση ειναι βομβα!!!! μονο σε πολυ χαμηλη πιεση και παλι πως θα την γεμιζεις εσυ αυτην? ετοιμες φιαλες υδρογονου δεν υπάρχουν γιατι απλα σκανε ευκολα και δεν επιτρεπονται!
το νιτρο ειναι αεριο που δεν σκαει δεν αναφλεγεται, απλα ειναι πολυ παγωμενο υπο το μηδεν και ετσι στο αμαξι μαζι με το καυσιμο αποδιδει πολλα αλογα παραπανω! δεν εκραγεται ομως!
MARMEL στο θεμα με τα amper κανονικα θες 3-5amper δεν εχει προβλημα ακομα και 10 να πας! αν το παρακανεις και παραγεις πολυ υδρογονο ή βαλεις πολλες γεννητριες μαζι τοτε δεν σε φτανει η μπαταρια! το δυναμο ειναι παντα παραπανω για να εχει προβλημα λογικα θα πρεπει να πας πανω απο 50 amper! το συστημα που λεει αυτος εκει 45amper ειναι οταν παραγει 4 λιτρα, ειναι πολυ αυτο! και 1 φτανει!!!