Πότε έβρισα εγω κάποιον επειδή δεν ξέρει να κάνει κάτι; Εγω είπα για εμένα και μονο πως δεν δίνω 650 ευρω για κάτι που μπορω να κάνω μόνος μου! Άλλο το ένα και άλλο το αλλο! Εγω τα γράφω εδω μήπως θέλει και κάποιος άλλος να ασχοληθεί και να φτιάξει κάτι ή να μας βοηθήσει και εμάς! Εννοείτε σεβαστες οι γνώμες αλλα μερικά γενικά πραγματα δεν είναι γνώμη απλά έτσι είναι! Οπως το γεγονός πως τα κιτ που πουλάνε δεν ειναι κάτι εργοστασιακο! Πχ τα δοχεία είναι απο υδραυλικά εξαρτήματα που έχω στην δουλεια μου! Φυσικά και μπορω να τα φτιαξω λοιπόν! Δεν βλέπω κάτι παράλογο! Η γεννήτρια διαχωριστης με μεταλλικές φέτες που λέει ο Marmel είναι δύσκολος εγω θα κάνω δοχείο δλδ υγρού τύπου. Αν σας ενοχλεί το θέμα γιατι έτσι αρχίζω να πιστεύω τότε να σβησω τα πάντα και οτι κάνω για την πάρτυ μου! Τα κιτ τα πήραν όλοι έτοιμα και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα! Ο καθένας είναι εγκαταστάτης! Λέμε τώρα έγιναν αυτα εμπειρία δεν έχουν πειραματισμό κάνουν! Δλδ τι είναι δύσκολο να χωρισω 2 γαδαρων άχυρα; Οποιος δεν θέλει να ασχοληθεί μη γράφει τότε, δεν ξέρω τι να πω γιατι με παρεξηγειτε στο τέλος! όλα αυτα που γράφω έχω φάει άπειρο χρόνο να τα βρω και κανεις δεν τα εκτιμαει τελικά!
Marmel αυτα που θές με Πμ αύριο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-09-11 στις 23:12.
|