Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Σορρυ corollapatra αλλα πραγματικα πιστευω πως δεν ξερεις καν για τι πραγμα μιλαμε!!! αν εκανες τον κοπο να τα δεις ολα απο την αρχη σιγουρα θα καταλαβεις! τα ετοιμα κιτ αρκετα τα κατασκευαζουν απλοι ανθρωποι και τα πουλανε χρυσαφι!!! εγώ δεν δινω 650 ευρώ για κατι που με 100-200 ευρώ κανω και μονος μου!!! μετα αυτα τα πραγματα δεν ειναι εργοστασιακα!!!! αφου τωρα εγινε η ιστορια με το υδρογονο! μπορουμε πολυ ευκολα να φτιαξουμε μονοι μας! αν ασχοληθειτε και διαβασετε και καταλαβετε πως και γιατι θα το δειτε και εσεις, αν οχι εσεις χανετε, πηγαινετε να δωσετε 650+150 τοποθετηση! εγω μπορώ και θα το κανω πάντως!
|
Προφανώς και δεν ξέρω τεχνικά για τι πράγμα μιλάτε. Αλλά έχω τη στοιχειώδη λογική να σου θέτω λογικά ερωτήματα και απορίες για κάτι το οποίο θέλεις να με πείσεις ότι είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις και να βάλεις στο αυτοκίνητό σου (και ταυτόχρονα να πείσεις και όλους εμάς ότι είμαστε μ@κ@κες εάν επιλέξουμε να αγοράσουμε ένα παρόμοιο κιτ από κάποιον εξειδικευμένο κατασκευαστή με εμπειρία, γνώση, εγγύηση και πιστοποίηση), μόνο με γνώσεις από τη χημεία του γυμνασίου και τις πληροφορίες από το internet. Εάν αυτό για εσένα είναι λογικό, τότε ναι, δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε...
Και σταμάτα να επιτίθεσαι σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα. Σέβομαι και ξέρω ότι γνωρίζεις πολλά για το αυτοκίνητό σου και τον κινητήρα σου, αλλά ξέρεις, υπάρχει και η διαφορετική άποψη πολλές φορές... Και θα πρέπει να τη σέβεσαι...