Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-11, 19:00
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
. Κολλάω στο θέμα με την καυστική ποτάσα, σίγουρα κάνει το απλό αλάτι του φαγητού? πως είναι ο χημικός του τύπος ξέχασα!!!

Υ.Γ για θυμισε μου το ονομά σου να μη σε λέω συνέχεια Davarisx!

Nικηφορε το αλατι εχει χημικο τυπο NaCl.ειναι μια απο τις πολλες μορφες υλεκτρολυτη που μπορεις να βαλεις απλα η ποτασα διμηουργει ακομα καλυτερη αγωγιμοτητα του νερου.
Τα 650-700 ευρω που ζητανε ειναι τραγικα πολλα αν σκεφτεις οτι τα εχουνε αγορασει μιση τιμη και ισως λιγο ποιο κατω.
Θα πρεπει η να βρουμε απο εξω καποιον η στην εγχωρια αγορα που να εχει προσιτες τιμες.
Σημερα πηρα στην smart-cover και μου ειπανε πως εχουνε και αυτοι κιτ για παραγωγη ΗΗ και οχι ΗΗΟ ειναι Αμερικανικης προελευσης και η τιμη του ειναι 650 ευρω αλλα δεν εχουνε προλαβει να το ανεβασουνε στο νετ.Οπως καταλαβες υπαρχει ακομα και εκει καρτελ.
Οι λυσεις ειναι 2..... περνεις μια απλη γεννητρια ΗΗΟ και αγοραζεις ξεχωριστα διαχωριστη ΗΗ η αλλιως περνεις μια γεννητρια σαν και αυτη πιο κατω που εβαλα η οποια το ξεχωριζει κιολας.λυσεις υπαρχουνε αλλα θελει ψαξιμο γιατι αλλιως θα μας φανε τα λαμογια γυρω μας.

Υ.Γ Επι την ευκαιρια που ρωτησες Νικ το ονομα μου ειναι Χρηστος.
Απάντηση με παράθεση