Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δεν υπάρχει άλλος ηλεκτρολυτης ;
|
Υπαρχει και το αλατι του Θεου το οποιο λειτουργει σαν υλεκτρολυτης.
Παιδια εγω ξερω ενα πραγμα και λεω.
Το συστημα ΗΗ ειναι νεας τεχνολογιας και δεν χρειαζεται ουτε προσθηκες στους λαμδα ουτε τσιπακια στην ΟΒD ουτε τιποτα.ο τροπος λειτουργιας του ειναι απλος,διοχετευεται μεσα στον αερα και οταν φτασει μεσα στον κυλινδρο μαζι με την βενζινη η το υγραεριο προκαλει καυση η οποια εκμεταλευεται το 100% του καυσιμου και οχι το 80% που θεωρητικα εχουμε τωρα.Με λιγα λογια εχουμε πληρη καυση του καυσιμου.
Δεν ξερω κατα ποσο συμφερει η αγορα ενος τετοιου συστηματος στο Ελλαδισταν και κατα ποσο εχουνε την τεχνωγνωσια για κατι τετοιο.
Ο waterfuel που αναφερατε περασα σημερα(ηταν κλειστα)και ηταν ενα μαγαζι με αξεσουαρ μοτοσυκλετων και μονο.εμενα δεν μου εκατσε καλα παντος μαγαζι με αξεσουαρ μηχανων να τοποθετει ενα τετοιο συστημα.
Υ.Γ Νικηφορε αυτο ψαχνεις
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HHO-G...ht_4142wt_1165
Νικηφορε φτιαξε εσυ ενα συστημα ΗΗΟ και μετα πας αγοραζεις εναν διαχωριστη υδρογονου-οξυγονου που υπαρχει στο εμποριο και τους γραφεις στα αρχ@@ια σου.
700 ευρω που ζητανε οι μαγκες ειναι ενα εξωφρενικο ποσο αν αναλογιστει κανεις οτι με τα ιδια λεφτα αγοραζεις πληρες συστημα υγραεριου.Δυλαδη να σοβαρευτουμε λιγο.
Εγω καταληγω παντος σε συστημα ΗΗ αρκει να βρεθει το σωστο κιτ στην σωστη τιμη.