Οποιος ξέρει απο κινητηρες και το πως γινεται η καυση καταλαβαινει πως γινεται η ιστορια με το υδρογόνο και πως ειναι ΕΦΙΚΤΟ και η χαμηλώτερη κατανάλωση, και οι καλύτερες επιδοσεις και ολα αυτα που λενε. Το θεμα ειναι να γνωριζεις εσυ ο ιδιος για να καταλαβαινεις και οχι απλα να ακους οτι σου πλασαρουν. Ας πουμε για παλιοτερα η ιστορια με το μαγνητακι ηταν πολυ μουφα. Μπορει να μην τα εξηγουν καλα, μπορει να τα παραλενε κτλ παντως το υδρογονο ειναι η καλυτερη λυση και για μειωμενους ρυπους και για μειωση κατανάλωσης και για ολα τα υπολοιπα. Με τις θεωριες ομως δεν κανουμε τπτ, γιαυτο πρεπει να δουμε πράξεις. Αντε κανονιστε οσοι ενδιαφερεστε λοιπον ή να βρούμε φτηνα συστηματα, ή να δουμε αν μπορουμε να φτιαξουμε τπτ μόνοι μας! και μην ξεχνάμε το υδρογόνο μπορει να βγαινει απο το νερό με την ηλεκτρόλυση αλλα ειναι ΚΑΥΣΙΜΟ, δεν ειναι θεωρια ουτε μια απατη, το θεμα ειναι πως το πλασαρει κανεις και μερικοι τα λενε με τετοιο κακο τροπο που μας φαινονται πως λενε αερολογιες ή είναι απατεωνες. Δεν μενει παρα να βαλουμε να δουμε τα αποτελέσματα με τα μάτια μας!
Εγώ θα το πω το εξης, το νιτρο το γνωστο σε ολους απο πολλες ταινιες γιατι αν βαλω πχ στο μοτερ μου ακομα και ενα μικρο συστηματακι με το πατημα ενώς κουμπιου αποδιδει ακομα και +50 αλογα ικανα να σκισω αρκετους στον δρόμο? και αυτό ειναι μουφα? ή το βλεπουμε μονο στα εργα? και ομως ναι ειναι εφικτο γιατι το εχω δει με τα ματακια μου σε αμαξια που εχουν! ενας που δεν ξερει ομως πως και γιατι και ειναι παντελως άσχετος θα πει τι @##@$ ειναι αυτά???? το ίδιο και με το turbo στα μοτερ, πόσοι ξέρουν πραγματικά πως λειτουργεί, πόσοι έχουν μαυρα μεσανυχτα και πλήρη άγνοια και πολλοι δεν πιστευουν οταν πχ ακουνε απο 1300 κυβικα 200+ αλογα που ειναι συνηθισμενο για εμας? έτσι είναι όλα...
Aυτά δεν τα λέω για να παρεξηγηθεί κανείς εδώ μέσα, γενικά μιλάμε, και στον πατερα μου που το λεγα δεν με πιστευε, αλλα αυτος δεν εχει ιδεα απο μοτερ κτλ τι να καταλάβει? για να ξέρουμε αν λένε αλήθεια ή ψεματα πρεπει να γνωριζουμε τεχνικα θεματα για να καταλαβαινουμε αν ισχυει κάτι ή όχι!
και ξαναλέω πάλι σε μοτερ με turbo ειδικα αν ειναι EFI οπως το δικο μου δλδ με ψεκασμο καυσιμου απο τα μπεκ ΠΡΙΝ τις βαλβιδες εισαγωγης, εκει πιστευω η αύξηση δυναμης και μειωσης καταναλωσης θα είναι αισθητη και με το παραπάνω! γιαυτο κιολας θελω να βάλω! ακόμα περισσοτερη αισθητη θα είναι η διαφορά σε όσους έχουν και υγραέριο! ο Jason πρέπει να βάλει! και turbo και EFI και υγραέριο! το ιδανικό μοτερ για υδρογόνο! :P
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-09-11 στις 23:44.
|