Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-08-11, 08:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Όντως έτσι είναι. Με τόσα που άλλαξα και εγώ στο αμάξι αρχισα να το σκέφτομαι αν άξιζε! και όπως θα δείτε και σε αλλα θέματα έχω και αλλα πραγματα να αλλαξω! Το πήρα έτοιμο (με την μετατροπη δλδ) μονο και μονο για να αποφύγω την μανουρα της μετατροπης αλλα τελικα αποδείχτικε πως καλύτερα να την έκανα μόνος μου!
Το θέμα είναι να σου αρέσει το αμάξι και να το χαίρεσαι. Αν στα προσφέρει αυτά τότε (εν μέρει) δικαιολγούνται τα λεφτά. Εγώ τέτοιο αμάξι ήθελα και κάθε φορά που μπαίνω μέσα το χαίρομαι και ξεχνάω όλα τα στραβά του.
Μη το λες! περισσοτερα χαλας αν την εκανες μετα! και αν σου κανει ιστοριες ο μηχανικός-ηλεκτρολόγος παλι θα τρεχεις! και εγω που την εκανα μετα δλδ παλι δεν ειχα μερικα προβληματα? αυτα τα γνωστά που λεγαμε? το θεμα ειναι πως μεταχειρισμενο αμαξι εχει φθορες και θες αναλωσιμα να αλλαζεις, μπορει να μην τα βγαλει με την μια αλλα μετα σου ερχονται ενα ενα! αν εισαι τυχερος και τα εχει αλλαξει ο προηγουμενος μπορει να την γλιτωσεις αν οχι τα σκας μετα. Το θεμα ειναι να σου λενε την αληθεια και οχι μουσια προκειμενου να το αγορασεις. Εγώ μετα την corolla αν και δεν σκοπευω να αλλαξω αμαξι δεν προκειτε ποτε να ξαναπαρω μεταχειρισμενο! και αυτη την πηρα επειδη δεν καταφερα να πουλησω τον 4E-FTE και τον λυπομουνα, και την πηρα αποκλειστικα και μονο με σκοπο να βαλω πανω το μοτερ! αλλιως ήμουν ετοιμος για καινούριο! τελικά εκανα την καλυτερη επιλογη και δεν το μετάνιωσα!
Απάντηση με παράθεση