Ξερω Παντελη οτι ισχυει γενικα ,χωρις να ξερω για τον συγκεκριμενο ανθρωπο!
Tα τελευταια χρονια που πηγαινω σε ολους τους αγωνες ,μπροστα μου εχει παθει παρα πολλες ζημιες και εχει λειψει και 2 χρονια απο πρωταθληματα ,φανταζομαι λογω προετοιμασιας του αυτοκινητου του και να μαζεψει και καποια χρηματα ο ανθρωπος!
Δεν τον ξερω προσωπικα και δεν θελω να παρεξηγηθω ,απλα Ο ΚΑΝΟΝΑΣ στα dragster ειναι οτι ανα 2-3 αγωνες ολοι οι κινητηρες κανουν γενικο rebuilt και μιλαω φυσικα για τις κατηγοριες τις μεγαλες ,των πολυ τσιτωμενων μοτερ που εχουν ξεπερασει τα ορια τους!!!
Επισης στο POWER που ειχε παει για παρουσιαση ανεφερε σχετικα ,νομιζω , αν το βρω το τευχος θα το κοιταξω και θα επανελθω!!!
Δεν ειναι κακο να σπας μοτερ ,ειδικα οταν φτανεις σε τετοιο επιπεδο βελτιωσης ,θεωρειται φυσιολογικο!
Με τον Μπαρμπαρη δεν εχω συνομιλησει στους αγωνες,δεν ετυχε,αλλα με τον Βλασση Θεοδωρου με NISSAN GTIR με τα 1000+ αλογα της GTR RACING TUNING ,μου ελεγε για τις πολλες ζημιες και τα πολλα σασμαν-ημιαξονια και γενικα ολα αυτα που χρειαζονται σε καθε αγωνα και αυτα που καλειται να πληρωνει ο καθε αγωνιζομενος!!!
Ειναι λοιπον γνωστο και αναλωσιμα τα ολα αυτα που παθαινουν τα αυτοκινητα αυτου του επιπεδου των 1000 + αλογων ,δεν νομιζω να ειναι ουτε κρυφο απο κανεναν ουτε κακο για την φημη και για το ονομα εταιριων-βελτιωτων!
Εξαλλου ο Μπαρπαρης ο ανθρωπος ηλεκτρολογος ειναι ,μηχανικος του ειναι ο Λιαροματης που εχω δει και την corolla την τετρακινητη την λευκη που ειχαν παει στο POWER!
Οποτε λιγα πραγματα θα μπορουσα να πω με τον ιδιο ,αλλα με τον μηχανικο του ,που τον ανθρωπο δεν τον ξερω ουτε φυσιογνωμικα ποιος ειναι!
Φυσικα ολα αυτα σε φιλικο παντα κλιμα και διχως παρεξηγησεις απο κανεναν!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|