Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Έτσι έτσι ψηστεμε τώρα εσείς να παω να βάλω σασμαν τον άλλο μήνα!!! Α απο gt θα βάλω γιατί Σήμερα στο ταξίδι δεν την πάλευε. 4000 rpm με 115km!!!! Και φοραω 205/40/17!!!
|
Το σασμαν που εχεις δεν λεει ΜΙΑ για το 4E-FTE! βαλε το C52 (του Starlet GT) και πούλα το!
Και οι διαστασεις ελαστικων σου είναι θεμα οχι μόνο το σασμαν. Αλλα σίγουρα θα δεις σημαντική βελτίωση με την αλλαγή του σασμαν!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
195 ειναι το λαστιχο που εχω νικηφορε,η αληθεια ειναι οτι μετα απο starlet gt περασα στην ρολλα και μου φανηκε καπως αλλα γουσταρω να το φτιαξω ειναι αμαξι ρε φιλε οπως και να το κανουμε!
|
195/45/16 δλδ? λογικό είναι όποιος πάει απο starlet GT σε turborolla να του φανει κάπως, εμένα τουλάχιστον στην αρχή μου κακοφάνηκε γιατί στο σταρλετ ειχα και 14αρες και σκοτωνε στην επιτάχυνση, αλλά τώρα και την έχω συνηθήσει αλλά και επειδή πάω ταξίδια και σε νησιά κτλ με το αμαξι δεν θελω αλλαγες, πειράγματα και να καιει πολύ, θέλω μεγιστη αξιοπιστια, οποτε μονο φιλτροχοανη, εξατμιση και τπτ παραπανω. Το πολύ πολύ καμια φορα να της βαλω υγραέριο. Ουτε και χαμηλωμα γιατι δεν θελω να βρισκει σε διαφορα περιεργα σημεια. Και λάστιχα 195/50/15 να εχουμε και την ανεσή μας αλλά και χαμηλο κόστος.