Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-08-11, 15:49
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Επανέρχομαι και πάλι στο θέμα με νέα. Σήμερα κατάφερα και αντικατέστησα το ημίμπαρο κρεμαριέρας από την πλευρά συνοδηγού (αυτό είχε πολύ τζόγο, γιατί στου οδηγού δεν εχω δει τζογο), με νέο. Τελικά δεν χρειάστηκε κλειδί ειδικό, γιατί έχει αρκετό χώρο και από κάτω και από πάνω και μπορούμε να το πιάσουμε με μια τσιμπήδα υδραυλικού μεσαίου μεγέθους. Δεν χρειάζεται να λύσουμε το ακρόμπαρο από το άκρο εκτός αν θέλουμε να το αλλάξουμε και αυτό, εγώ ήδη τα είχα αντικαταστησει αυτα την προηγούμενη φορά. Ειχε και μια ροδελα ασφαλειας που πρεπει να ισιώσουμε τα ακρα της αλλιως δεν μπορει να ξεβιδώσει το ημιμπαρο. Μετά την αλλαγή οταν το πιανω απο πανω δεν εχει καθολου τζόγο όσο και να το κουναω, και στην οδήγηση βλέπω σημαντική βελτιωση. Ομως αν κουναω το τιμονι δεξια ακουω ενα τουκ τουκ αλλά έχω την εντύπωση πως ακουγεται μεσα στην κρεμαριερα περιπου στο κεντρο δλδ στον ατέρμονα κοχλία! το αλλο παράξενο ειναι πως ενώ πάντα μου εβγαζε λάδια αό την πλευρά οδηγού τώρα η φουσκα απο την πλευρα συνοδηγού ήταν τιγκα στο λαδι!!! επίσης ηταν σαν να ειχε μαζι χωμα-λασπη και σκουριες μη πω και νερο. Ειχε δλδ χρωμα λασπωδες. Την φουσκα δεν την αλλαξα γιατι την καθαρισα και ηταν οκ.

Μετα βεβαια παρολο πως σημαδεψα το σημειο που ηταν το παξιμάδι στο ημίμπαρο, εχασα την ευθυγραμμιση. Εκανα ομως μερικες βολτες και στριβωντας τερμα το τιμονι αριστερα εχω προσβαση στο ημιμπαρο και ρυθμιζα το μηκος του και ετσι πετυχα στο να μην καταλαβαινω αν ειναι ισιο ή στραβο. Θα δω μετα από μερικα χλμ αν θα αλλαξω και του οδηγου γιατι εκει λογω σασμαν και φιλτρου βενζινης ειναι δυσκολο να το πιασω με την τσιμπήδα!

Σχετικα με τις διαροες λαδιου στην κρεμαριερα το εχει παθει κανεις αλλος? τι κανουμε service με κιτ επισκευης που εχει κοντα 60 ευρώ στον Τζιουρδα?
ρωτησα σε γνωστο μου μηχανικο και μου ειπε 150 ευρώ βγαλε-βαλε κρεμαριερα αν εχω αλλη δλδ, δεν ξερω αν μπορει να την επισκευασει με το κιτ επισκευης ομως.
Απάντηση με παράθεση