Γιάννη για να μην τα λέμε σε άσχετο τοπικ, ότι θες μπορεις να το γραψεις εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17831 και θα το απαντήσουμε. Διάβασε πρώτα τι έχουμε ηδη γραψει όμως.
Στο θέμα της κατανάλωσης έχω 4E-FTE από starlet gt. Οποτε οπως ειπες ναι λογω ποιο βαριας καροτσας σιγουρα εχουμε ποιο αυξημένη κατανάλωση όπως επίσης και λιγοτερες επιδόσεις (με μαμα σχεδον setup). Ομως παει πολυ καλα και είμαστε ευχαριστημένοι. Εγώ δουλευω ενα προγραμμα στο iphone που το εχω δειξει και παραπανω αν δεις προηγουμενες σελίδες σε αυτο το τοπικ και αναλογα ποτε εβαλα βενζινη κτλ βγαζει κατανάλωση. Οποτε ειναι καπως στο περιπου η καταναλωση, μου εχει πει απο 8,5 ανα 100χλμ μεχρι και 10. Εξαρταται και πως το πας, μπορεις να το λιωνεις και να καις πολυ μπορει να το πηγαινεις συνεχεια με 5η και λιγα χλμ πχ 120 και να καιει σαν ατμοσφαιρικο. Εγώ εχω 195/50/15 και μακρυ σασμαν (του starlet gt) και αυτα ειναι 2 παραγοντες σημαντικοι που βοηθάνε στην χαμηλη κατανάλωση.
Πάντως να πω πως στο starlet gt με 185/55/14 και κοντο σασμαν (απο το ατμοσφαρικο μοτερ 2Ε-Ε) εκαιγε περισσοτερο το σταρλετ στις ΙΔΙΕΣ διαδρομες με τα ιδια χλμ! λογικο επειδη ειχε κοντο βημα και ανεβαζε περισσοτερες στροφες για τα ιδια χλμ ταχυτητας!