Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-07-11, 21:42
ChrisPapas Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ChrisPapas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αγαπητοί φίλοι, αν και μέλος της οικογένειας corolla από το 2005, ως κάτοχος ενός corolla Ε12 2005 1,4 Sport, με 105.000 km εντός Κρήτης κυρίως, και μέλος του forum από το 2007 είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας... Ευκαιρία λοιπόν να γνωριστούμε..To αυτοκίνητο μου φοράει 16" ζάντες με 205/50 διάσταση BRIDGESTONE TURANZA ελαστικά με περίπου 45.000km στο ενεργητικό τους, καθώς και καινούργια αμορτισέρ (στα 85.000km) Kyb Excel-G,χωρίς κάποια μετατροπή σε ελατήρια, ύψος κλπ. Σχετικά με τα 205/50-16 βελτιώθηκε το κράτημα και τα αμορτισέρ έδεσαν καλύτερα το setακι ανάρτηση-λάστιχα. Καιρός λοιπόν για αλλαγή ελαστικών... Ήθελα να σας ρωτήσω: μπορώ να αλλάξω τη διάσταση σε 195/55-16 χωρίς παρενέργειες σε κράτημα κύλιση κλπ.? - μου προτάθηκε από έμπορο ελαστικών για φτηνότερη λύση. Δεδομένο ότι οδηγώ σχετικά συντηρητικά σε εθνικό δίκτυο νησιού και κάνω περίπου 20.000 το χρόνο θα ήθελα να διατηρήσω καλή ποιότητα κύλισης...Tα Turanza, ανθεκτικά μεν αλλά σκληρά-καλά όμως για τα λεφτά τους- θα έχω διαφορά αν γυρίσω σε Michelin Exalto; (παλιότερα είχα τα Pilot, τα οποία αλλάχτηκαν στα 30.000 λόγω θορύβου και έντονου φαγώματος πλαϊνού των ελαστικών. Ευχαριστώ, θα ανεβάσω photos του corolla μου το συντομότερο δυνατό, να έχετε και την εικόνα μου...ChrisPapas
Απάντηση με παράθεση