Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-07-11, 19:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ δεν είχα ποτέ νέο αμάξι και δεν ξέρω απο εγγυήσεις για να σου πω, πάντως σίγουρα το στήριγμα είναι και ανήκει στο μέρος του κλιματισμού του αυτοκινήτου άρα δεν είναι στην εγγύηση. Η σωλήνα που λες είναι η αλουμινένια? αν ναι μπορεί να κοληθεί σε καποιο μάστορα, αλλιώς μπορείς να φτιάξεις νέα. Εμένα μου ειχε κοπει αυτη 2 φορες και την 2η φορά έφτιαξα 2 κομάτια ευκαμπτη σωλήνα και ησύχασα, δεν πήγε πάνω από 80 ευρώ. Νομίζω πως οτι χαλασε ενα στηριγμα με αποτελεσμα λογω κραδασμων να κοπει η σωλήνα ειναι κατι που ετυχε, δεν το βλεπω τοσο ακραιο. Δε νομιζω πως αξιζει τον κοπο να ψαχνεσε με το εξωτερικο, δεν θα καταφερεις τπτ θα σου πουν να μιλησεις με την Toyota Hellas! να σου πω και ενα παραδειγμα. Ο αδερφος μου εχει το νεο Auris, το τιμονι του αρχισε να φαγωνεται!!!! τους το ειπε στον Πασπαλιαρη και του βαζουν νεο. Και το νεο ειναι καπως.... τους λει το υλικο αυτο εχει προβλημα και παλι θα γινει σαν το αλλο, του λενε ετσι ειναι... και μετα απο λιγο καιρο τα ιδια!!! τωρα δεν το αλλαζουν παλι! σε αλλους ομως δεν εχει τυχει γιατι το υλικο ηταν οκ!!! βγαζεις ακρη? οχι!!! μετα σου λενε εγγυηση και κουραφεξαλα!
Απάντηση με παράθεση