Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ενα ονομα πηρα στην τυχη και βγηκε σωστο. Διαλεξα καποιον απο Ελληνικο Πανεπιστήμιο. Η ειδικοτητα σας κανει?
Το 11. Βαρδουλάκης Αντώνης Ι.Γ., PhD, Καθηγητής, Τμήμα Μαθηματικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ.
http://eclass.auth.gr/modules/auth/o...rses.php?fc=18
Παιδιά... ήμαρτον... Ο,τι διαβαζουμε κατά του μνημονίου είναι σκευωρία, δεν υπάρχει, ο συγγραφέας εχει αρλουμπα ειδικότητα κτλπ κτλπ...
Υ.Γ.: CTS03 νομιζα πως θα σταματουσες καθε παρα-περα παρεμβαση... 
|
Καλά, ρε Μιχάλη, με "κατηγορείς" ως "μνημονιακό" επειδή κρατάω μικρό καλάθι σε όσα κυκλοφορούν; Τι να κάνω εγώ, τώρα; Να αντιδράσω με τον ίδιο τρόπο, αλλά από την άλλη πλευρά; (μου αρέσει να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, ενίοτε).
-
Το ότι ο κ. καθηγητής (11) είναι καθηγητής μαθηματικών και δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά, τραπεζικά κλπ, κλπ, δεν θα έπρεπε να μας λέει κάτι; Διότι κανένας, σχεδόν, από τους 68 ακαδημαϊκούς που υπογράφουν την επιστολή προς τον Πρόεδρο, δεν έχουν σχέση με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, με αποτέλεσμα η γνώση τους για τους κανόνες λειτουργίας του να είναι ελεγχόμενη -κατά την προσωπική μου γνώμη). Για να μη σου πω ότι μπορεί να μη γνωρίζει ούτε να διαβάσει ένα γενικό καθολικό, να βγάλει μία χρέωση/πίστωση, να καταλάβει την κατάσταση μιας εταιρείας διαβάζοντας τον ισολογισμό κλπ.
-
Ας φέρω και εγώ ένα παράδειγμα.
Κάποιες πληροφορίες για το τμήμα αλλά και την ίδια την κ. καθηγήτρια της θέσης (3) μπορείτε να δείτε εδώ:http://liaison.ntua.gr/EMPY/LabDetai...d=1256&catId=3
και εδώ: http://www.tvg.gr/anastasopoulou.htm
(αν είναι η ίδια, διότι οι πληροφορίες για ειδικότητα, σχολή κλπ, είναι ελλιπείς)...
Από πού συνάγεται από αυτές τις ιστοσελίδες η γνώση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των τρόπων υπογραφής δανειακών συμβάσεων, διακρατικών συμφωνιών, η γνώση στοιχείων οικονομίας κλπ;
Από πουθενά!
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: "έκαστος εφ' ω ετάχθη".
-
Τι θέλω να πω, πολύ απλά;
Δεν πιστεύω και δεν υιοθετώ αμάσητο ό,τι μου σερβίρει το οποιοδήποτε blog, το οποίο μπορεί να λέει το οτιδήποτε ατεκμηρίωτο, αφού κανένας δεν θα καθίσει να ψάξει ποιος βρίσκεται από πίσω, αφού έτσι δεν θα πρέπει να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του...
-
Όπως επίσης, δεν δίνω βαρύτητα σε επιστολές ανθρώπων που στη συντριπτική τους πλειοψηφία απουσίαζαν εκκωφαντικά από τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα εδώ και τόσα χρόνια, οπότε και είχαν πάρει μερίδιο από την πίτα που καλούμαστε να πληρώσουμε σήμερα με τόσο επώδυνο, άδικο και -εν πολλοίς- ατελέσφορο τρόπο.
-
Βέβαια, μπορεί όλα όσα γράφω να είναι λάθος.
Δέχομαι αυτή την πιθανότητα.
-
Προς το παρόν, όμως, δέχομαι -και παραδέχομαι- τον Καζάκη, ο οποίος εξηγεί τα πράγματα αρκετά απλά, δείχνοντας τους υπευθύνους, αλλά και τις δυνατές κινήσεις.
Ίσως θα είναι καλύτερο να μην αντιδικούμε μεταξύ μας και να μη φτάσουμε να ξεσκίζουμε τις δικές μας σάρκες, ενώ θα έπρεπε "να πετάξουμε με τις κλωτσιές" εκτός αξιωμάτων όλα αυτά τα καθιζήματα που μας κατέστρεψαν με τις αποφάσεις τους τόσα χρόνια, ώστε να αναλάβουμε και ένα μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί...
|