Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Sotoskap αυτό είναι το λιγώτερο, συμβολική αξία μόνο θα είχε και κάποιους θα τους δυσκόλευε οικονομικά. Προτιμώ να τα πολλαπλασιάσουν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι και να μην λογαριάζουν τίποτα, πολιτικό κόστος, συμφέροντα, κοκ.
Αυτο που θέλω είναι να παράγουν πολιτική, να προάγουν τη κοινωνία και τη χώρα και όχι απλώς να κατέχουν μια ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !
Υπάρχουν σημαντικοί νέοι άνθρωποι με καθαρές και προοδευτικες ιδέες που εφερε ο Παπαδρέου στη πολιτική (π.χ. Μόσσιαλος), ελπίζω να μην τους αχρηστεύσουν.
|
Αυτό που
θέλεις δυστυχώς δεν το βλέπουμε να συμβαίνει αλλά αντιθέτως συμβαίνει αυτό που δεν θέλεις δλδ "απλώς να κατέχουν μια ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !"
Αυτό αποδεικνύεται από τις αποφάσεις τους αλλά και από την πριν λίγων ημερών ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο. Πόσοι είχαν πει οτι δεν θα το ψηφίσουν και τελικά το ψήφισαν; Γιατί το ψήφισαν; Γιατί κατάλαβαν τελευταία στιγμή οτι πρέπει; Δεν νομίζω, το ψήφισαν για να μην χασουν την ζεστή και ακριβή καρέκλα, το παχυλό μισθό ξύνοντας τα π@π@ρια τους ΟΛΗ μέρα (γιατί αν δεν ήταν εκεί θα έπρεπε να ήταν σε καποια δουλειά και να δουλεύουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για να ταΐσουν τις οικογένειές τους).
Και αν συνέβαινε το αντίθετο με αυτό που είπα και ήταν λάθος αυτοί που δεν ψήφισαν, δεν θα βλέπαμε διαγραφές! Άρα και η ελπίδα σου μάλλον πέθανε.
Αυτή είναι η σημερινή δημοκρατία; Δεν συμφωνείς μαζί μας οπότε σε διαγράφουμε; Ή δημοκρατία είναι το ξύλο που έπεσε έξω απο την βουλή και το αίτημα τους να μην υπάρχει πουθενά internet στην Ελλάδα καθ όλη την διάρκεια της ψηφοφορίας;
Δεν θέλω απαντήσεις στα παραπάνω. Μην μπεις στον κόπο!
Δεν συνηθίζω να ασχολούμε με την πολιτική αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα του λαού! Όποιοι τους ψήφισαν (καλώς ή κακώς) και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους δείξουν το δρόμο τις εξόδου...ΟΛΟΥΣ