Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-06-11, 03:47
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 290
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Διαβαζοντας ολα τα post να πω κι εγω κατι. Πριν απο 1,5 χρονο ενα φιλαρακι ειχε βγει με την αδερφη του και τον δικο της βολτα με ενα saxo! Οδηγος ο γκομενος της αδερφης του. Κανοντας διαφορες μαγκες στο δρομο και λογω του νεαρου της ηλικιας(18 χρονων) το saxo στο σχιστο χτυπαει σε κρασπεδο και τουμπαρει με μπολικα χιλιομετρα. Αποτελεσμα: Το φιλαρακι μου που καθονταν πισω και χωρις να φοραει ζωνη φευγει προς τα εμπρος. Καρφωθηκε στο παμπριζ οπου εχασε δυο δαχτυλα απο το χερι αφου πρωτα θερησε κυριολεκτικα με το σωμα του τον λαιμο της αδερφης του σπαζοντας της το σβερκο... Ποσο ειρωνια ειναι αυτο ; Να αφαιρεσεις αθελα σου τη ζωη της αδερφης σου! Αυτο φιλικα ως απαντηση στο οτι δεν φοραω ζωνη και κρανος γιατι ετσι γουσταρω να χασω τη ζωη μου και δεν χρειαζομαι κανεναν να νοιαζεται γιαυτην! Επισης προαναφερθηκε για το οτι καλυπτεσαι να φερεις φωτοτυπια επικυρωμενη εαν εχεις στο σπιτι το διπλωμα γιατι φοβασαι να μην το χασεις! ΑΠο τον φιλτατο μανωλη νομιζω! Αυτο δεν ισχυει! Οποιοδηποτε δημοσιο εγγραφο θα πρεπει να δινεται στις αρχες οχι σε φωτοτυπια αλλα στο γνησιο ωστε να πιστοποιηθουν τα στοιχεια! Εαν ισχυε αυτο θα πηγαιναμε για μια επικυρωση ταυτοτητας η για ενα γνησιο υπογραφης μαζι με την ηδη επικυρωμενη φωτοτυπια! Τελος, η ποινη για το κρανος συμφωνα με τον κοκ ειναι αυτη που εγραψαν οι αστυνομικοι τον φιλο! Παιδια εχουμε σοβαροτερα θεματα να κοιταξουμε. Μην ειμαστε αντιδραστικοι σε ολα. Συνεχεια λεμε στην γερμανια γινεται αυτο, στις ΗΠΑ το αλλο , στην Αγγλια εκεινο... Ε λοιπον παντου στον κοσμο υπαρχει προστιμο για τη συγκεκριμενη παραβαση! Και εξω οχι μονο σεβονται τον κοκ αλλα κανουν μετανοιες σε πεζους , διαβασεις, παιδια και ηλικιωμενους σε αντιθεση με εμας που εχουμε την κορνα κολλημενη στο χερι μας! Συγγνωμη αν κουρασα... Τελειως φιλικα προς ενημερωση!