Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-06-11, 23:25
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά να πω κατι και εγώ...Αν τρέχω γράψε με,αν κανω επικίνδυνους ελιγμους παλι γραψεμε,αν περασω κοκκινο ξανα γραψεμε,αν κινουμαι στο αντιθετο ρευμα ή μπαινω αναποδα σε μονοδρομο ξαναματαγραψεμε δεν εχω προβλημα αλλα αν δεν φοράω το κρανος μου και δεν βαζω ζωνη γιατι να με γραψεις ρε φιλε???Τι προβλημα εχεις ρε μεγαλε αν εγω θελω να σκοτωθω η δεν με νοιαζει αν γινει ατυχημα και χτυπησω.Δικο μου προβλημα ειναι...
Δεν θέλω να φερθώ εχθρικά απλά σου λέω λόγια αστυνομικού που με είχε σταματήσει αλλά τελικά δεν με έγραψε για ζώνη....μου είπε..."ρει φίλαρακ,γιαιτι δεν την βάνεις την ζώνη?σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να μην σκοτωθείς αλλά να τραυματιστείς....για ησενα θα κινητοποιηθεί ασθενοφόρο την στιγμή που θα μπορούσες να την φοράς και να μην πάθεις ουτε γρατζουνιά και το ασθενοφόρο να είναι διαθέσιμο για ένα συμπολίτη σου η και κάποιον γνωστό σου που μπορεί να χρειάζεται όντως την βοήθεια του.......".....και έμεινα χαζός.....πόσα ατυχήματα βλέπουμε και λέμε γιατι αργεί το ασθενοφόρο ή το οτι αν ειχε έρθει νωρίτερα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για κάποιον........Με έκανε βούτηρο ο μπάτσος και είναι αλήθεια αυτο που μου τεκμηρίωσε.Απο τότε δεν κάνω μέτρο χωρίς ζώνη ή κράνος στην πάπια,και όχι καμιά 1000άρα........στα π@π@ρι@ σου το μαλλί και το γυαλί....δικαιολογίες για να πεισθούμε είναι αυτές.......Σε κάποιον χρήστη απο εδώ το έχω δει σαν υπογραφή και μπράβο του..."ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ" τι να το κάνεις το αμάξι ή το μηχανάκι αν μπορείς να το ξαναφτιάξεις αλλά δεν θα είσαι εκεί να το χαρείς.........

Φιλικά όσο δεν πάει και πάνω από όλα η ζωή μας
Μανώλης
Απάντηση με παράθεση