Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-11, 18:15
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Σωτηρης εχει fl και ειναι Ιαπωνικο.

Εγω, αν εχω καταλαβει καλα, τα 5θυρα Ε12 (ειτε fl ειτε pro-fl) ειναι Ιαπωνικά και τα 3θυρα ειναι Εγγλέζικα.
Επισης ολα τα TS ειναι Εγγλεζικα.
Και τα sedan Τουρκικα.
Κατα πλειοψηφεία τα ανωτερω συμπερασματα...
Στην αρχή του μοντέλου (Pro F/L) ξεκίνησαν να έρχονται Ιαπωνικά ΟΛΑ. Στην συνέχεια, πάλι στα Pro F/L, καθαρά Ιαπωνικά παρέμειναν μόνο τα sedan.
Στα F/L κυκλοφόρησαν πιο πολλά Αγγλικά και λιγότερα Ιαπωνικά και τα sedan έγιναν Τούρκικα ισως και μερικά Ιαπωνικά στην αρχή της αλλαγής.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
F/l και ιαπωνέζικο δεν έχω ακούσει...
Αντιθέτως, υπάρχουν pro f/l ιαπωνέζικα.
Το δικό μου (το διάλεξα) αλλά και του Πέτρου (1.6, πιο σπάνια περίπτωση) είναι f/l 2005 5θυρο με χώρα προέλευσης Ιαπωνία (το έγραφε στο πιστοποιητικό ταξινόμησης)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
ήρθαν και μερικά ts f/l ιαπωνια μετά αγγλία
KANENA!!! Τουλάχιστον να έχουν πουληθεί από ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ αντιπροσωπεία! Και αυτό το αποδεικνύει το πρόγραμμα ανταλλακτικών της ΤΟΥΟΤΑ που για τις TS δεν εμφανίζει ΚΑΝΕΝΑ πλαίσιο που να ξεκινάει από JT

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 10-06-11 στις 18:31.
Απάντηση με παράθεση