Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Γιάννη, το πρόβλημα δεν είναι ότι δοκίμασες με τον Γιώργο και κέρδισες. Το λάθος είναι ότι από τότε, από μία και μόνο δοκιμή με τις όποιες ιδιαιτερότητες είχε, διατυμπανίζεις σε κάθε ευκαιρία ότι τα 120 γαλλικά άλογα περνάνε τα υπερκυβισμένα. Κάνω λάθος; Και εξάλλου, οι περισσότεροι από τους υπερκυβισμένους δε ζορίζονται πιστεύω ιδιαίτερα ούτε ζουν και αναπνέουν για το ποιους μπορούν να περάσουν και ποιους όχι. Ούτε προγραμματίζουν την όποια δοκιμή θέλουν να κάνουν με συγκεκριμένα λάστιχα στους κινητήριους τροχούς και συγκεκριμένη βενζίνη και πρόσθετα χημικά στο ρεζερβουάρ. Εσύ (και δε σε κατηγορώ σε καμία περίπτωση για αυτό, είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας) το αμάξι το έχεις στημένο για ανοίγματα ενώ οι περισσότεροι υπερ/νοι για να μετακινούνται γρήγορα και άνετα. Εάν κάποιος από αυτούς βάλει ειδικά λάστιχα, πρόσθετα και αγωνιστικές βενζίνες, βγάλει ρεζέρβα και κάνα κάθισμα, λογικά θα πηγαίνει καλύτερα... Και τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά... Τελείως φιλικά όλα αυτά σου τα λέω, πιστεύω ότι δε με παρεξηγείς...
|
Θα συμφωνησω με τον Αντρεα.
Δλδ αν περασω εγω τον Γιαννη σε κοντρα θα σημαινει πως ολα τα υπερκυβισμενα τον περνάνε? Φυσικά και οχι.
Μπροστα στην κοντρα με τον Γιωργο δεν ημουν. Το μονο που ξερω, επειδη τον εχω γνωρισει, ειναι πως ειναι σοβαρο παιδι και πιστευω δεν θα ελεγε ψεματα για να δικαιολογηθει (πχ οτι ειχε προβλημα στο σασμαν και δηθεν εχασε ταχυτητα). Στο κατω κατω παραδεχτηκε την ηττα του.
Οποτε οι αμφιβολίες δεν ειναι για το αποτελεσμα της κοντρας. Ειναι για την γενικευση της καταστασης.
Προσεξτε, λεω "αμφιβολίες". Δεν λεω σε καμια περιπτωση πως σιγουρα ειναι πιο γρήγορα τα υπερκυβισμένα. Ο Γιαννης ειναι ατομο που ξερει πολλα απο βελτιωσεις, ασχολειται καιρο (εχει φτιαξει και αυτο το Ιταλικο τερας

) και σιγουρα εχει κανει και το καλυτερο δυνατον για το renault του.
Αυτο που δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα ειναι να μηδενίζουμε τις καταστασεις και ειδικά βασιζόμενοι σε ένα μεμονωμένο - με ολα τα περιεργα - περιστατικο. Και πιστευω Γιαννη πως και εσυ συμφωνεις σε αυτο.
Σε αυτο που σου δινω σουπερ δίκιο ειναι στο γεγονος οτι εσυ προσφερόσουν (και σχεδον τους παρακαλουσες) να γινει κόντρα.