Θέμα: zavoli
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-11, 19:52
tzanabetis Offline:
banned

Μοντέλο: Corolla 1.4 VVT-i (2003)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
tzanabetis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο καθένας κάνει τις επιλόγες του. Κι εγώ αν ήμουν εγκαταστάτης θα μπορούσα κάθε τι που έβλεπα να αντιπροτείνω ίσως κάτι καλύτερο.
Το συγκεκριμένο σύστημα έχει μπει σε πάρα πολλά αυτοκίνητα σαν το δικό μου χωρίς πρόβλημα, επίσης ο εγκαταστάτης που του έβαλε είναι στην πιάτσα εδώ και 30+χρόνια και έχει ένα κάποιο όνομα και καλή φήμη κι όχι αδίκως.
Αν δε σου αρέσει η δουλειά τότε μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του να τα πείτε οι δυό σας που καταλαβαίνετε και περισσότερα

Δε βάζω το όνομα του γιατί δε θέλω να κάνω διαφήμιση καθώς δεν έχω κανένα όφελος από αυτόν. Εσύ αντιπρότεινες τη δουλειά σου σαν καλύτερη σε σχέση με τη δικιά του χωρίς όμως να είναι αυτός παρών ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί τη δικιά του κακώς για μένα το έκανες αλλά πάμε παρακάτω.
Ευχαριστώ για την απάντησή σου πάντως και για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου έδωσες αλλά ψάχνω πιο πολύ καιρό απ'όσο νομίζεις κι επίσης κάθε ένας εγκαταστάτης σαν του λόγου σου έχει πάντα κάτι καλύτερο να προτείνει Ευπρόσδεκτο!

...και σταμάτα να ρίχνεις λάσπη σε δουλειά αλουνού προς δικό σου ώφελος γιατί φυσικά και δεν μπορείς να ξέρεις που στη ευχή πήγαν τα γρέζια απο μια δουλειά που έχει κάνει κάποιος που δεν ξέρεις και κρίνοντας μόνο από μερικές φωτογραφίες που έβαλα.
Αν εσύ μέσα σε 5 γραμμές ενός φόρουμ απαξιώνεις τη δουλειά ενός επαγγελματία που είναι 30+ χρόνια στο χώρο τότε αυτό δεν είναι προς τιμήν σου.

Όλα αυτά στα γράφω φιλικά και με καμία εχθρική διάθεση εννοείται.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzanabetis : 16-05-11 στις 20:33.