Λοιπόν, επιτέλους μόνοι, εγώ και το PC μου, για να μπορέσω και εγώ να γράψω για την συνάντηση...
Γύρισα εχθές στη Πάτρα και μίλησα στο τηλέφωνο με μία πολύ καλή μου φίλη. Με ρώτησε πως τα πέρασα και της είπα ότι είχα χρόνια να περάσω τόσο καλά... Και αυτό ακριβώς είναι... Εγώ προσωπικά πέρασα απλά ΤΕΛΕΙΑ. Παρά το γεγονός ότι το ταξίδι ήταν σχετικά μακρινό, παρά το γεγονός ότι κάναμε σε λιγότερες από 2 μέρες ανάβαση και κατάβαση Μπράλου και Δομοκού, παρά το γεγονός ότι κοιμήθηκα στο ίδιο δωμάτιο με
έναν τύπο που ροχάλιζε σαν αρκούδα (και ο οποίος από ότι έμαθα δεν ήταν ο μόνος στη γύρω περιοχή...) και
έναν άλλον που είχε συχνοουρία, αυτές οι δύο μέρες ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών...
Είδα πολύ καλούς φίλους που είχα πολύ καιρό να τους δω, γνώρισα παιδιά που μιλάγαμε (με μερικούς σε διάφορες γλώσσες και διαλέκτους) μόνο μέσω forum ή/και τηλεφώνου οι οποίοι μπήκαν ή επιβεβαίωσαν τη ήδη καπαρωμένη θέση τους στην ίδια κατηγορία (πολύ καλοί φίλοι και φίλες).
Η παρέα στο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, γεγονός που έκανε το μακρινό ταξίδι μας μία ευχάριστη διαδικασία. Όλα, μα όλα τα παιδιά ήταν πολύ ανοιχτά και φιλικά και έτσι η γνωριμία και η παρέα μαζί τους ήταν μία εύκολη υπόθεση.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους συμμετείχαν, ένα ακόμα μεγαλύτερο σε όλους όσους το οργάνωσαν. Το σημείο συνάντησης ήταν εκπληκτικό. Τα ξενοδοχεία θεωρώ ότι ήταν και τα δύο πολύ καλά. Το φαγητό στα εστιατόρια επίσης.
Για όσους δεν ήρθαν, για να καταλάβουν τι ακριβώς έχασαν, θα πρέπει να μιλήσουν με κάποιον από τους παρακάτω:
Fanis,
madvinegar,
Alex-poli,
agapiou,
MARMEL,
sotoskap,
Edessaios,
corollapatra,
ranger,
toyota mania,
janakasgr,
th@nos,
Μαρία,
TmNemesis,
KOLNIK,
nikcarina,
makatos3sgte,
giannis gt,
LISSAS,
ltsantar,
MITSOS,
Lynx,
jason και όποιους άλλους ξέχασα (ας συμπληρώσει κάποιος τα ονόματα) και τους συνοδούς τους που ήρθαν και φυσικά ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ...