Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-11, 18:32
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Νομίζω πως το παρόν τοπικ έχει καταλήξει σε αντιπαραθέσεις και ὰσχετες συγκρίσεις και δεν βγάζει πουθενά το τελικό νόημα, μερικά που διάβασα δλδ έτσι το βλέπω. Καταλήξανε να μιλάνε όλοι για άλλες μάρκες και μοντέλα. Πιστεύω πως η Toyota όπως είπε κάποιος κοιτάει οικονομικά αυτοκίνητα, μικρά, κόστος κτλ και όχι τόσο στα γρήγορα. Πάντως για τα προβλήματα που αναφέρθηκαν ειδικά στο ηλεκτρικό γκάζι κόλλαγε ακόμα και το Aygo που έχουμε στην δουλειά μου! μην ξεχνάμε όμως πως και άλλες μάρκες έπαθαν τα ίδια και χειρότερα! πχ Ferrari που έπερναν μόνες τους φωτιά! γενικά τα νέα μοντέλα δεν ειναι σαν τα παλιότερα, αλλά αν έπαιρνα νέο αμάξι κατά 90% θα ήταν Toyota, και το άλλο 10% να ήταν Nissan ή Mitsoybishi και σιγουρα οχι το colτ γιατι είναι υπερβολικά μικρό, δεν μου αρεσει καθολου εμφανιακα, και για την ιστορια καποτε ειχα ραψει και ενα με το starlet gt. Τα καλά αμάξια και τα γρηγορα Γιαπωνεζικα εκτος ελαχιστων εξερεσεων δεν ερχονται ΠΟΤΕ στην Ελλάδα! επειδή ήμουν 14μηνες Κύπρο ήξερα τι παίζει και τι θα πει Japan Power Foverer!
Απάντηση με παράθεση