Μετα απο ενα χρονο περιπου συμβιωσης με το υπερκυβισμενο μοτερ προσεξα οτι το ποδι μου βαρυνε πολυ σε σχεση με πριν που ηταν 1400...Και με τετοιες τιμες στην βενζινη αδειαζω το ντεποζιτο και ταυτοχρονα το πορτοφολι μου πολυ πιο γρηγορα.
Σαν 1400 ειχα ενα τελικο που εκανε ενα θορυβο που ηταν στο οριο για μενα σε ενταση.Το ποδι ομως ηταν ελαφρυ αφου δεν ηθελα να κανω βαβουρα και να μου λενε οτι δεν παει βημα.Το ντεποζιτο αργουσε να αδειασει και με μισο ντεποζιτο την εβγαζα 2 βδομαδες.
Οταν εβαλα ομως το υπερκυβισμενο μοτερ ο θορυβος της εξατμισης ανεβηκε πολυ σε σημειο να μου παιρνει το κεφαλι κι ετσι εβαλα τελικο απο TS.Το αμαξι παει πια σβελτα και ακομα το χαιρομαι και το ευχαριστιεμαι καθημερινα σα να μη περασε ουτε μια μερα απο τοτε που το εβαλα.
Ετσι το ποδι τωρα πια εχει βαρυνει πολυ και το αμαξι μολις ζεσταθει πηγαινει σε γρηγορους ρυθμους συνεχεια.
Ολα αυτα μεχρι να φτασει ο δεικτης της βενζινης στα 2 κουτακια πριν το Ε.Εκει ειναι το ψυχολογικο οριο το δικο μου.Το ποδι ελαφραινει αυτοματα και το αμαξι κινειται σε ρυθμους Hyundai Atos.
Συμπερασμα:Δεν επρεπε να βγαλω το τελικο!Μπορει να ειχα πονοκεφαλους αλλα δεν ειναι οι ιδιοι οπως τωρα που σκεφτομαι που να βρω λεφτα να το φουλαρω.
Υγ.Το συγκεκριμενο γραφτηκε μεταξυ σοβαρου κι αστειου σε μια στιγμη βαρεμαρας.Το αμαξι καιει αρκετα αμα το πατας σε σχεση με πριν ειναι η αληθεια αλλα ειναι σα να οδηγαω αλλο αμαξι.Σε ταξιδια ειδικα το ευχαριστιεμαι απιστευτα (μεχρι να φτασει στο ψυχολογικο οριο ο δεικτης της βενζινης) κι ας καιει παραπανω.
|