Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Speed_
Εδώ και πολλά χρόνια τα πολλά άλογα έγιναν συνώνυμο του καλού αυτοκινήτου.
1.6 με 132 άλογα πριν από 10-15 χρόνια φάνταζε με αστείο και τώρα είναι πραγματικότητα.
Άρα αν υπήρχε Lada με 300 άλογα θα ήταν εφάμιλλο με Porsche;
Πριν απο 22 χρονια υπηρχε 1.6 με 150 αλογα (vtec) αρα τα 10-15 που λες δεν ειναι αστειο.
Πόσο βλάκες μπορούμε να θεωρούμε αυτούς που κάθονται και σχεδιάζουν το μέλλον μίας ολόκληρης Αυτοκινητοβιομηχανίας, λέγοντας ότι δεν αξίζουν από την στιγμή που δεν έχουν τα Fast and Furius Cars;
Επενδύουν τεράστια ποσά για να ξέρουν ποιο είναι το μέλλον της Αυτοκινητοβιομηχανίας και να πράξουν τα δέοντα.
Κανεις δεν ειπε οτι δεν αξιζουν.Αλλαξε πολιτικη η Toyota και καποιος που θελει κατι πιο γρηγορο θα αναγκαστει να παει αλλου.
Προσωπικά σε ένα αυτοκίνητο θα κοιτούσα πολλά πράγματα εκτός από την ιπποδύναμη. Τα πολλά άλογα δεν είναι ενεργητική ασφάλεια.
Ακόμα και με αυτά πρέπει να ξέρεις πότε να προσπεράσεις.
Ενεργητικη ασφαλεια ειναι!
Κι εγω οταν πηρα το αμαξι ειχα επιλογη με το ιδιο ποσο να παρω ενα saxo ή ενα rallye.Δεν το εκανα ομως γιατι κοιταξα πολλα πραγματα οπως κι εσυ εκτος απο την ιπποδυναμη.Αυτο ομως δε σημαινει οτι αν υπηρχε Γιαπωνεζικο 2003+ μοντελο που να πηγαινει και να κοστιζει οπως ενα rallye δεν θα το κοιταζα.
Στην Ελλάδα τα πολλά άλογα= με στόκο μέσα.
Μερικοί νομίζουν ότι όσο πιο πολλά τόσο πιο καλός οδηγός είναι.
Υπερβολες...Εχει και καλους οδηγους,εχει και κακους δρομους...Ολα μεσα!Στο Ελλαντα ζουμε!
Δεν λέω και εγώ θα γούσταρα να είχα 200+ αλλά θα πρέπει να σκεφτώ και το κόστος συντήρησης. Αυτοί που λένε ότι τα turbo είναι πιο οικονομικά και από 1.4 ατμοσφαιρικό, μάλλον άλλο αυτοκίνητο οδηγούν.
Συμφωνω!
Σέβομαι την άποψη όλων, αλλά διαφωνώ στην απαξίωση μίας εταιρείας από το γεγονός του ότι δεν έχει turboκίνητα ή πολυιπποδύναμα αυτοκίνητα.
|
Κι ομως αν το προσεξεις καλυτερα δεν ειναι απαξιωση...Ειναι οι ιδιοι που καποτε αγορασαν Toyota κι ειναι ευχαριστημενοι πελατες.Αυτοι οι ιδιοι θελουν τωρα πια περισσοτερα αλογα και ροπη αλλα δεν θελουν να φυγουν απο την εταιρεια που τους αφησε ικανοποιημενους.Η ιδια εταιρεια τους διωχνει ομως!Εγω σαν παραπονο το βλεπω κι οχι σαν απαξιωση..