Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-11, 10:03
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
γεια σας παιδια και χαιρομαι που σας ξαναβρισκω μετα απο σχεδόν μισό μήνα......μετα απο πολυ καιρο εβλα την corollitsa μου σ ενα φιλικο ανοιγμα για να δω τι πιανει...ενας φιλος ειχε το xsara 1,4 και εβαλε πανω τον 1,6 με περιφεριακα απο rallye..(εισαγωγη, εκκεντροφορους) οπως επισης ειχε προγραμμα τελικο και ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι...επειδη ηθελε να δει πως παει τα βαλαμε σε ευθεια στις τρεις κορνες με δευτερες...το αποτελεσμα ηταν να του φυγω στην δευτερα και να με μαζεψει στην τριτη...στο τελος της ευθειας ηταν ελαχιστα μπροστα αλλα πιστευω στις τεταρτες θα εφευγε....το θεμα ειναι οτι μηχανικα ειμαι μαμα και το παιδι μου ειπε οτι εχει 135ps περιπου αλλα το ανοιγμα του δεν μου φανηκε για την δυναμη του μοτερ...φορουσαμε και ακριβως τα ιδια λαστιχα...195/50/15 με pilot....τελικα το κοντο κιβωτιο ειναι μεγαλη υποθεση...το παιδι μου ειπε οτι οταν εβαλα την τριτη αυτος ειχε ακομη δευτερα...χαρηκα για την corollitsa μου παντως και ας ειχε την ταση ν ανοιξει το xsara στην τεταρτη και πανω... που να υπερκιβισω κιολας...μονο με κυαλιαχαρηκα που σας βρηκα και παλι....