Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-05-11, 22:46
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 214
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
ολα αυτα που λετε καλα ρε παιδια αλλα ως προβληματισμενος αγοραστης αυτη τη περιοδο κ με βαση ολα αυτα που λετε θα σας θεσω το εξης ερωτημα..
εγω αυτη τη στιγμη θελω ναγορασω ενα αυτοκινητο με σκοπο να το κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο κ να καλυπτει κ τις μελλοντικες μου αναγκες.ψαχνω λοιπον ενα αυτοκινητο με χωρους,εμφανιση κ ενα καλο μοτερ.οταν λεω καλο εννοω απροβληματιστο κ με καποιο αξιοπρεπες γκαζι.εχω παρει σβαρνα ολες τις αντιπροσωπειες κ μπορω να πω οτι απο τη μαμα ΤΟΥΟΤΑ κ το auris εφυγα "τρεχοντας".δηλωνω ΤΟΥΟΤΑκιας οπως ολοι εδω μεσα κ θα ηθελα να μου πειτε τι θα επιλεγατε!
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο... δν μιλαμε για οικογενειαρχες αλλα για νεανικο κοινο, κ το βλεπω απο γνωστους μου που ψαχνουν αμαξι.. Δν μιλανε καν για τουοτα για το λογο οτι δν υπαρχει κατι σε σπορ χαρακτηρα κ αυτα που εχει με τα λεφτα που τα πουλανε παιρνεις ευρωπαικες σφαιρες.... Για ποιο λογο να προτιμισουν ενα auris?? Χτυπανε ενα group VW που τα εχει ολα.. Και μν μου πειτε για αξιοπιστια Toyota.... Απο την μερα που δν ειναι made in japan η αξιοπιστια πηγε βολτα...
Απάντηση με παράθεση