Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-04-11, 20:56
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 514
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οπως ειπε και ο Χρηστος Παναγιωτη ,οπως ειμαι τρεχω παρα μονο 100αρα που βαζω παντα ομως και ενα ενισχυτικο οκτανιων που βαζω καθε 2-3 γεμισματα!!!(Απλα σε περιπτωσεις δυναμομετρησης η πιστας το βαζω στο ντεποζιτο,το ενισχυτικο, ανεξαρτητα αν ειχα ξαναβαλει και στο προηγουμενο γεμισμα!!!)
Στο Punto φυσικα 100αρα και παντα ενισχυτικο!!!
Παντως δεν κατηγορω και καποιον που το κανει σωβρακο για τους δικους του λογους(προφανως για να κερδισει) απλα δεν θελω να ειμαι στην θεση του οταν το εχει σωβρακο ο αλλος και γω μαμα οπως κυκλοφορω και χανει κιολας..........!!!!!!!!!!Εκει ουτε ψυλλος στον κορφο του!!!Ισως και γι αυτο δεν το ξεβρακωνω γιατι αν χασω να ανοιξει η γη να με καταπιει!!!
Νικο 2579 οπως εγραψα και παρακατω η απλη αμολυβδη ειναι ηδη στο 1,70 και συνεχιζει..............!!!!!!!Ποιος θα τρεξει σε λιγο θα κατεβαζουν τα γυναικοπαιδα να σπρωχνουν κιολας να κανουν οικονομια!!!

Οσο αφορα την κοντρα με την TS του φιλου μας και την MITO αλλα και το BRAVO δεν ξερω ποια εκδοση ηταν αλλα θεωρω οτι και η πιο γρηγορη με τα 170 (για μαμα καταστασεις οχι με προγραμματα κ.α.)δηλαδη δυσκολα θα βγει μπροστα με την προυποθεση την TS να την ξερεις καλα γιατι ειναι λιγο ιδιοτροπη!!Τα τουρμπο απλα ανοιγεις το γκαζι τουρμπιζει φευγεις ενω η ατμοσφαιρα θελει αλλαγες 100% σωστες ,δεν συγχωρει λαθη!
Καλα οσο για το BRAVO και το 150αρι να ηταν αυτο χανει και απο το Megane το δικο μου σας το εγγυωμαι δηλαδη οσο <κοινοτυπο>και αν ακουγεται και αν σας εχω <πρηξει> γιατι το BRAVO ειναι Κουρ@δ@ και ζυγιζει πανω απο 1350 κιλα!!!Που να παει!!!
Μιλαω φυσικα για 400αρη απο σταση γιατι μετα θα μιλησει η Ροπη του αλλα πιστευω και στα πολλα δεν θα ειμαι πολυ πισω!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...