Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-11, 01:55
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Απο θέμα άνεσης δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο!Θα το δούμε πως θα πάει σιγά σιγά..Πάντως για τα ελατήρια όντως δεν αξίζει να τα φέρεις απ' έξω γιατί και εδώ τόσο παίζουν!Τα αμορτισέρ όμως..
Καλα όσον αφορά το σπόϊλερ..το κακόμοιρο έχει τραβήξει τα πάντα..
Στο καράβι στάνταρ βρίσκει..Και δεν το έχω χαμηλώσει κι' όλας!
Σε πεζοδρόμια δεν το παρκάρω ποτέ!Στον δρόμο κυρίως και στο parking μου που έχω στο σπίτι μου!Όσο μπορώ προσέχω!
Παλιά το είχαμε σπάσει το σπόϊλερ..τις βάσεις του και απο αριστερά και απο δεξιά και κρεμιόταν!Και κάθε λίγο και λιγάκι έφευγε απο την θέση του..τι κόλλες δοκιμάσαμε το ένα το άλλο..εε δεν αντέξα και του έριξα κάτι βίδες και στάνιαρε!Τώρα άμα είναι θα φύγει και ο προφυλακτήρας μαζί!χαχα
Αν και πριν κάνα μήνα είχα ένα ατυχηματάκι..έπεσε ένα μηχανάκι πάνω μου ενώ το είχα παρκαρισμένο έξω απο το σπίτι μου(τον έκλεισε ενας)και ευτυχώς τον πρόλαβα!βγήκα έξω τρέχοντας και πάλι καλά που μένω ισόγειο και είδα το σκηνικό εκείνη την στιγμή γιατί το δωμάτιο μου είναι μπροστά στον δρόμο!Μου είχε γρατζουνισει φτερό,προφυλακτήρα, καπό και σπόιλερ!Και έσπασε και την βάση απο το φανάρι..ευτύχως τα βρήκαμε με τις ασφαλιστικές και μου το κάνανε κομπλέ!Αν και στην αρχή το σπόϊλερ δεν ήθελε να το περάσει γιατί είναι και καλά πρόσθετο εξάρτημα!Αλλα τα έφτιαξε ο φανοποιός!
Θέλει άπειρη προσοχή πάντως..και κάθε φορά που ακούω αυτό το "ξύσιμο" με πιάνει η καρδιά μου!Ευτυχώς απο τότε που βάφτηκε δεν το έχω ακούσει ξανά!χαχα
Υπάρχουν κάποια στάνταρ χιλλιόμετρα ας το πούμε που σου αλλάζουν τα αμορτισέρ στο service?