Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-11, 09:02
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 290
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Καλημερα κι απο μενα...Λοιπον εχθες το βραδυ γυρνουσα στο σπιτι μου και βρισκομουν στη λεωφορο καβαλας στο υψος της εθνικης προς θηβων. Ενω λοιπον ημουν στο φαναρι ειναι διπλα μου ενα mx-5 με κοιταει, τον κοιταω και με το που αναβει το φαναρι ,παταμε. Μπορω να πω οτι ξεκινησε αψογα, λες και εδεσε κατω και ενω κι εγω ξεκινησα καλα μου πεταξε λιγο μουρη μπροστα. Μεχρι να βαλω ομως τη δευτερα ειχαμε ερθει ισα ισα, και εδινα μπροστα. Μεχρι τα φαναρια στη θηβων οπου και στριψαμε του εκανα δυο καροτσες. Μετα κολλουσε στη θηβων ανοιγα μια δευτερα ,ξανα μπροστα εγω. Οταν λοιπον με αφησε και εφθασα στη θηβων στο υψος της πετρουπολης, η εξατμιση πισω βογγουσε και ερχεται διπλα μου ενα ktm δουκας και αρχιζει και τη σκαει ο τυπος βγαζοντας κατι μπλε φλογιτσες απο τις δυο εξατμισεις του. Δεν ηθελα δευτερη εγω και ξεκινησα να σκαω κι εγω φλογες. Ο τυπος μου ελεγε με το χερι του ''ΔΩΣΕΕΕΕ'' . Ετσι λοιπον καψαμε τη θηβων διπλα διπλα και ετριζαν τα τζαμια απο τις εξατμισεις. Μπορω να πω οτι ξεκ@ulwσ@, καθως λογω βενζινης δεν λεει να το παταμε και πολυ...