Για όσους έχουμε πρόβλημα όρασης (μειωπια, αστιγματισμό) πρέπει κάθε χρονο τουλάχιστον αν πηγαινουμε να κοιταμε τα νουμερά μας! εγώ σε μια φαση ειχα προβλημα δλδ έβλεπα τα φαναρια λιγο διπλα, τα φωτα, τα σηματα κτλ και πηγα και ειχε μεγαλώσει λιγο η μειωπιά αλλά και ο αστιγματισμός! απλά διόρθωσα τα νούμερα στους φακούς μου και βλέπω και πάλι τέλεια! πάντως η νυχτερινη οδήγηση δεν ειναι σαν την μέρα! λογικο ειναι για όλους να ειναι ποιο κουραστικο! μονο με τα φωτα των αλλων κουράζεσαι, ειδικα αν ειναι xenon και σε στραβωνουν, όπως μου εχει τυχει απειρες φορές. Αλλά ρολο παιζουν και οι συνθηκες οδήγησης, κουραση, αγχος, βιασύνη, αν ειναι μετά από διασκέδαση κτλ. Εγώ προσωπικά νιωθω ξεκουραστα πολύ στην οδήγηση αν οδηγαω το πρωι που παω στην δουλεια μετα από υπνο και με λιγη κινηση. Καλά μη μιλήσω για τον χαλια φωτισμο ή και μηδενικό φωτισμο σε μερικους δρομους και βγω offtopic όλοι το ξέρουμε το ποσο χαλια φωτισμο εχουν μερικοι δρομοι. Αυτο και μονο επιβαρυνει ταμάλα τη νυχτερινή οδηγηση και την καθιστα τρομερά κουραστική! αλλά και επικύνδυνη!
|