Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-11, 23:27
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jk1973 Εμφάνιση μηνυμάτων
το ηθελες πολι soto απο τοτε που ειμουν επανο αλλα δεν βγηκε παντος αν θελη καπιος πληρονο μεταφορικα για να τοδη , και αν δεν εινε καθαρο η οτι αλλο φανταζετε καπιος το χαρηζο ,για τι μου φενετε ετσι το ηθελαν καπιοι , οκ οντοσ εινε δικο μου ακομη ,αλλα τετιος πολεμος με μενα , δεν καταλαβενο, τομονο λαθος που εκανα ηταν οτι δεν ειχα υπομονη δεν ειμαι και επαγελματιασ του ειδους ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ για τα καλα σας λογια .
Φίλε οταν πρωτο-έβαλες την αγγελία σου εστειλα πμ για ανταλλαγή (που ζητουσες) με ενα AURIS αν θυμασαι καλά! Δεν μου απάντησες και δεν ασχολήθηκα άλλο! Πως κατάλαβες οτι το ήθελα πολύ???? Ενα απλό ενδιαφέρον έδειξα. Άλλος ήρθε και το είδε αν δεν θυμάσαι, οχι εγώ!

Δεν ειναι δυνατον ρε φίλε να κοροιδευεις ΤΟΣΟ κοσμο και μάλιστα γνώστες αυτού του αυτοκινήτου και να περνάς απαρατήρητος και ασχολίαστος! Και λίγα γράψαμε, να ξέρεις!

Αλήθεια, οταν θα ενδιαφερθεί καποιος πραγματικά πως θα του αποδείξεις τα παρακάτω???????????

-Πως έχει εγγύηση οταν είναι Μάρτιος 2011 και το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2005.
-Το Euro 5
-Τα ηλεκτρικά καθίσματα
-Το Cruise Control
-Τα 200 άλογα που κάποτε ήταν 210 με τα λεγόμενα σου
-Το αυτόματο σασμάν
-Την φανταστική κατανάλωση 1 (Εντός)/1 (Εκτός)/1 (Μικτό)
-Τους 8+ αερόσακους

Και φώτο των στοιχείων γιατι μπορεί και να μας βγάλεις τρελούς στο τελος (μιας και αρχιζεις και την διορθώνεις - βλέπε τιμή)
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg super.jpg (195,0 KB, 96 εμφανίσεις)

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση