Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-11, 16:53
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 322
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω ότι η σύγκριση TypeR με Corolla TS είναι λανθασμένη. Πιο λογική είναι η σύγκριση TypeR με Celica TS αφού αυτά τα δύο αυτοκίνητα απευθύνονται στο ίδιο αγοραστικό κοινό. Ίσως η σύγκριση εκεί να είναι διαφορετική και από πλευράς αριθμών πωλήσεων. Η Corolla TS είναι ένα τελείως διαφορετικού προσανατολισμού αυτοκίνητο. Και αυτό φαίνεται και από το στήσιμο και από το όλο εξωτερικό και εσωτερικό look. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο θεωρώ ότι αναζητούσε ως πελάτες ανήσυχους οικογενειάρχες ή εργένηδες κάπως μεγαλύτερης ηλικίας και πιο συνειδητοποιημένους σχετικά με την έννοια της αυτοκίνησης, οι οποίοι απαιτούσαν κάποια στάνταρ άνεσης και πρακτικότητας σε συνδυασμό με ένα αρκετά γρήγορο μοτέρ…
Ανδρεα το Civic TypeR θεωρειται hot hatchback(οπως την λενε αυτη την κατηγορια οι Αγγλοι) και καλυτερα να συγκριθει με hot hatchback δηλαδη την Corolla TS.Οπως επισης η Celica TS ειναι coupe και καλυτερα να συγκριθει με καποιο coupe,δηλαδη το Honda Integra TypeR.Και στα 2 βγηκαν καλυτεροι οι Hondaκηδες.Μονη αδικια ειναι τα 1800 κυβικα της Corolla εναντι των 2000 του Civic.

Ακομα το 20v ειναι καλυτερα να συγκριθει με το vti καθως παιζουν στα ιδια κυβικα και αλογα πανω κατω.
Αποψη μου ειναι πως σε αυτες τις κατηγοριες τα Honda ειναι καλυτερα.
Κι επειδη καποιος φιλος μας κατηγορησε πως καποιοι θαβουμε την Toyota,εγω ποτε δεν δηλωσα Toyotoφιλος ,αλλα Γιαπωνεζοφιλος και ολιγον προς Hondoφιλος..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotisfx : 25-03-11 στις 08:22.
Απάντηση με παράθεση