Θέμα: qatar 2011
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-11, 08:31
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
πραγματικά τα HONDA είναι από άλλο πλανήτη. Ο στόντερ νομίζω ότι είναι και ενα κλίκ καλύτερος από τον Ντάνι και επίσης σταθερότερος ( Ο Ντάνι έκανε μια κοιλιά στο μέσο του αγώνα και έχασε τη 2η θέση και επίσης φαινόταν πιο κουρασμένος από τους 3 όταν έβγαλαν τα κράνη).

O Βαλεντίνο είναι πολύ πίσω και νομίζω ότι αυτά που λένε για για τον ώμο του είναι φτηνές δικαιολογίες. Δεν φταίει ο ώμος του που είναι τόσο πίσω, φταίει το DUCATI.
O Spies έχασε αρκετό χρόνο στην αρχή του αγώνα και μέχρι να περάσει τον Ρόσι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλησιάσει τους πρώτους για κάτι καλύτερο. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι δεν πιέζει πολύ στους πρώτους γύρους και αν δεν ξεκινάει από τις πρώτες θέσεις αυτό είναι κακό γιατί χάνει έδαφος το οποίο δύσκολα καλύπτει.

παρατηρήσατε πως πύρωνε το δισκόφρενο του Spies στα φρένα της μεγάλης ευθείας όταν προσπαθούσε να περάσει τον Ρόσι;;;; Απίστευτα πλάνα...

ωραίος αγώνας, αλλά ελπίζω να κλείσει λιγάκι η ψαλίδα για να δούμε ανταγωνιστικούς αγώνες (γιατί αλλιώς θα φεύγουν τα HONDA μπροστά και άντε πιάστα)
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg spies.JPG (189,3 KB, 30 εμφανίσεις)

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 21-03-11 στις 08:40.
Απάντηση με παράθεση