Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-03-11, 07:34
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από philippos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλικα παντα και συγνωμη εκ των προτερων αν δεν εκανα καλη διατυπωση
Προς Θεού Φίλιππε, δε παρεξήγησα ούτε στο ελάχιστο τα λεγόμενά σου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από philippos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε εχεις δικιο αλλα για ενα φιλτρο καμπινας και μια καρτα καυσαεριων(που δεν εχει εργατικα) +λαδια φιλτρο τα εργατικα δεν νομιζεις οτι ειναι πολλα για 20 λεπτα δουλεια.και χωρις αλλαγει μπουζι.
Σωστά τα λες, εάν λάβεις υπόψη τι ακριβώς αντικαταστάθηκε. Όμως, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω απόλυτα το κόστος, το οποίο και πλήρωσα με πόνο στη καρδιά και λίγο τσούξιμο σε γνωστή οπή του σώματος μου , μπορεί να μην αλλάχθηκαν ας πούμε τα μπουζί ή τα τακάκια, αλλά η διαδικασία για τον έλεγχό τους έγινε, που απαιτεί το χρόνο τους. Εγώ μπήκα στο συνεργείο στις 8:30 και βγήκα στις 12:00 (καμιά ωρίτσα κράτησε η αλλαγή των αμορτισέρ) και όλη την ώρα κάποιος τεχνικός ήταν στο αυτοκίνητό μου. Οπότε τα 40 ευρώ εργασία για το σέρβις τα θεωρώ λογική τιμή. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει 30-35 ευρώ από το κόστος των λαδιών εάν τα είχα αγοράσει από το net και έτσι το συνολικό κόστος θα ήταν σαφώς μικρότερο.