Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-11, 23:59
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ξερω Σωτηρη και ομως υπαρχουν διαφορες ΑΚΟΜΑ!
Τουλαχιστον πριν κανα 3 μηνο που αλλαξε τα αμορτισερ ο συναδελφος!
Τι να πω?....
Καλά στα αμορτισέρ το Flat Rate για Corolla E12 λέει (αν θυμαμαι καλά) 3,2 ώρες. Αν υπολογίσεις την εργατοώρα 42€+ΦΠΑ καταλαβαίνεις που πάει το μαλλί???
Αν δεν λάβουν υπόψιν το manual και πουν να βαλουν μια καλύτερη τιμή τότε εκει μπορείς να καταλάβεις πόσο της Ποπης μπορεί να γίνει!!!

Παράθεση:
Εγω αν ξαναεπαιρνα ΑΝ λεω καινουργιο αμαξι(λογω εγγυησης) δεν θα το πηγαινα σε αντιπροσωπεια!
Εξαλλου αν τηρεις σωστα την καθορισμενη συντηρηση του κατασκευαστη , οπου και να το πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα με την εγγυηση!...
Θέλει ομως να κρατάς ολες τις αποδείξεις και αντίγραφα από το βιβλίο εισερχομένων. Επίσης νομίζω, την αντικατάσταση του ανταλλακτικου που θα προκύψει σε εγγύηση, πρέπει να την κανει αυτός που σου κανει και το Σερβις. (Αυτό βεβαια δεν είναι προβλημα για τον ιδιοκτητη του αυτοκινήτου είναι λιγο του συνεργείου).

Παράθεση:
εως να ενωθει το Group DACIA- RENAULT και να τις παρει ο Σφακιανακης που εχει και την OPEL!!
Ο Σφακιανάκης έχει την Opel στην Ελλάδα?? Είσαι σίγουρος?? Μήπως είναι απλά εξουσιοδοτημένος έμπορος?

Εγώ ξέρω την GM Hellas

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση