Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-11, 07:54
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 262
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα και στην Αθηνα αμα πεσεις σε μπλοκα θα δουμε τι θα γινει αν δεν εισαι νομιμος! εμενα μια φορα ασφαλιτες ήταν και ηθελαν να δουν αν εχω δηλωμενο μοτερ! μετα που ειπανε και μπράβο που ειμαι νομιμος! ασε και το θεμα κτεο, εκτος αν τα σκας και στο περνανε, αλλα σε τυχον ελεγχο που τωρα ειναι καθημερινο φαινομενο τι κανεις? το 4Ε-FTE ειναι καλο για καθημερινη χρηση αλλα και ταξίδια μονο αν παραμεινει μαμα σχεδον, αν αλλαξουμε τουρμπινα και το κανουμε ενα σκασμο αλογα τοτε ναι θελουμε και δευτερο αμαξι! γιατι μονο σε βενζινες δεν θα μπορουμε να το μετακινουμε. Εγω απο το 2001 μεχρι και τωρα μαμα σχεδον το εχω και δεν εχω ουτε προβλήματα και τα ταξιδακια παω και σε νησια το παιρνω μαζι, και δεν καει υπερβολικα, και ειναι και τερας αξιοπιστιας.
Eμενα παντως με το σταρλετ οταν το ειχα κανει μετατροπη σε τουρμπο με ειχαν σταματησει πολλες φορες και δεν μου εκαναν τιποτα που εκανε κρα το αμαξι και το καλυτερο στην αδεια ηταν 1000αρι...Για ταξιδια το διλιτρο θα καει αερα πανω στο yaris για μεσα στην πολη σαφως θα καει περισοτερο...