Ναι ειναι λογικο να ειδες διαφορα!Εγω επαθα πλακα!Παντως μεγαλη δουλεια κανει ο αγωνιστικος καταλυτης!
Ακουγεται απο κατω ο καταλυτης οταν ανεβαζεις στροφες ενα πολυ ωραιο κροταλισμα του καθως τα καυσαερια τον διαπερνανε!
Ναι καλη η τιμη και εγω μεσου γνωστου πηγα στον Παναγιωτη και εδωσα χωρις χταποδι 480 ΕΥΡΩ!Μονο ο καταλυτης εχει καμια 350αρα τουλαχιστον λιανικη τιμη!
Για χταποδι το σκεφτομαι και εγω ,αλλα θεωρω οτι θα χασω αν το βαλω!Σε οσα αμαξια εβαλαν χταποδι και τα δυναμομετρησαμε εχασαν ολα!
Απο του Χρηστου το ασημοκαπακο εχασε 5,σε SAXO εχασε 7,σε Golf GTI ,παλιο το ατμοσφαιρικο 1800, του μηχανικου εχασε 7 και σε TYPE R εχασε 15!
Αυτα ολα που σας λεω με δυναμομετρηση πριν και μετα και χασιμο και σε ροπη!Τα εχω δει με τα ματια μου αλλιως δεν θα τα πιστευα!Και ολα τα χταποδια επωνυμα και στα αμαξια που μπηκαν ειχαν αρκετες βελτιωσεις ΟΛΑ!Πλην το ασημι του Χρηστου που ειναι μαμα μονο με φιλτρο και εξατμιση!
Τι να πω!Μονο ο Σωτηρης(Sotoskap) ειπε οτι κερδισε απο το χταποδι περιπου 6 αλογα αν θυμαμαι καλα!Ειναι η μοναδικη περιπτωση που ξερω οτι κερδισε και μαλιστα το ειχαμε σχολιασει τοτε στην Βεροια στο Dynoday!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|