Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Εχω ακουσει οτι αν τους εργοστασιακους δισκους τους χαραξεις με φρεζα τοτε ψυχονται καλυτερα λενε και δε στραβωνουν...Δε ξερω αν ισχυει ρωτα καποιον που το χει κανει να σου πει εντυπωσεις...Εγω παντως δε κανω τετοια πραγματα στ αμαξι μου δε τους εχω καμια εμπιστοσυνη, μονο τη μαμα TOYOTA εμπιστευομαι πλεον εδω και χρονια μετα απο αρκετες δοκιμες και στα 3 Corolla μου, και ειδικα στα φρενα...Αν στραβωσουν, πολυ απλα τους αντικαθιστω με γνησιους καινουργιους οπως και μου εχει τυχει 3 φορες...Εχω δοκιμασει 1 φορα και ημιτασιον zimmerman...Τα αποτελεσματα αντοχης τους ηταν:
Αντοχη γνησιου μεχρι να στραβωσουν= 40.000χλμ
Αντοχη Zimmerman μεχρι να στραβωσουν= 27.000χλμ
Τους Zimmerman τους ειχα δοκιμασει παλια το 2004 αν θυμαμαι και τους πεταξα σε 27000χλμ και ξαναεβαλα γνησιους και δεν ξαναβαζω αλλο ημιτασιον πανω στο αμαξι ουτε καν για δοκιμη...Και τους ειχα πληρωσει και 80 ευρω τοτε τους zimmerman ενω οι γνησιοι ειχαν 105ευρω...Μολις 25ευρω παραπανω οι γνησιοι και βγαζουν σχεδον τα διπλα χιλιομετρα...Γνησιο και παλι γνησιο...
|
δεν ειπα για aftermarket, κι εγω για ΤΟΥΟΤΑ μιλαω, απλα απο Τς....να παρεις δηλαδη αποστατες και δισκους απο Τς και να τους "κουμπωσεις" σε μια Ε11(δαγκανες κρατας τις ιδιες), στις Ε12 διαβασα οτι γινεται...και καποιος ειχε πει και στον Νικιφορο οτι μπαινουν, απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος η' αν ξερει κατι παραπανω γιατι στο συνεργειο της ΤΟΥΟΤΑ της γειτονιας μου δεν ειχαν ιδεα