Θέμα: Brakes update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-03-11, 13:42
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρόσφατα πήγα σε έναν με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (Ευρωπαικά) στο Αιγάλεω για να πάρω τα εξαεριστήρια και μου είπε ότι μπαίνουν φρένα από corolla TS στην ΕΕ111!!! γνωρίζει κανείς αν αληθεύει αυτό??? Μόνο στα μπροστινά.
ειχαμε κανενα νεο γι αυτο που σου ειπαν η' δεν το ξανακοιταξες? στις Ε12 παντως με αποστατες και δισκους 275 εχεις τα φρενα απο Τς (οι δαγκανες μενουν ιδιες, τουλαχιστον ετσι καταλαβα ) αν γινεται αυτο και στις Ε11 f/l και μη, θα ειναι πολυ καλη φαση, ακομη και με τις ιδιες δαγκανες, (και αρκετα οικονομικη πιστευω)...παντως σημερα πηγα και ρωτησα σε ΤΟΥΟΤΑ στην γειτονια μου και δεν ειχαν ιδεα...το παραμικρο ομως, ουτε τι φρενα φοραω ουτε αν πατανε τα Ε11 με Ε12, εγω μου λεει παιρνω το παλιο και το αλλαζω με καινουριο, δεν ξερω κατι αλλο, καμμια πληροφορια για το θεμα ρε παιδια η' να ρωτησουμε καποιον που να ξερει? μ ενδιαφερει το θεμα γιατι οπως ειχα πει εχουν στραβωσει οι δισκοι μου, θελω και τακακια (εκει ξερω τι θα παρω) και αν ειναι να αλλαξω τους δισκους με μαμα τουλαχιστον με λιγα ακομη να γινει καπως καλυτερη δουλεια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mlt184 : 02-03-11 στις 14:21.
Απάντηση με παράθεση